Ατλέτικο Μαδρίτης-Οσασούνα 1-4: «Πάρτι» στο Μετροπολιτάνο 15 χρόνια μετά! (highlights)

Ήταν 23 Φεβρουαρίου του 2014, όταν η Οσασούνα πήρε για τελευταί φορά βαθμό ή βαθμούς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (3-0 εντός έδρας)! Από τότε οι δύο ομάδες έπαιξαν 12 ματς στη La Liga με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να τρέχει απίθανο σερί 12 νικών, το οποίο όμως σήμερα (19/05) σταμάτησε.

Παράλληλα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Οσασούνα στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης από τις 5 Απριλίου του 2009, όταν η ομάδα από την Παμπλόνα είχε επικρατήσει με 2-4. Φοβερά πράγματα…

Ας αφήσουμε όμως για λίγο την ιστορία στην άκρη και ας ασχοληθούμε

με το παρόν: Το ματς ήταν αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες με την Οσασούνα να έχει σωθεί και την Ατλέτικο να έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Champions League για την επόμενη σεζόν μετά το 3-0 επί της Χετάφε την Τετάρτη (15/05). Απόψε απλώς χάθηκε οριστικά η τρίτη θέση μετά την επικράτηση της Χιρόνα.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Ραούλ Γκαρσία στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, στη πρώτη καλή στιγμή του αγώνα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε μέτρα στο γήπεδο, κυριάρχησε έχασε μεγάλες στιγμές με Γκριεζμάν, Λίνο (δοκάρι) και Κορέα μέχρι την ανάπαυλα αλλά γκολ ισοφάρισης δεν βρήκε.

Στο δεύτερο μέρος οι μαδριλένοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Αϊμάρ Ορόθ, 20 λεπτά αφότου μπήκε στο χορτάρι (52′ 0-2). Τρία λεπτά αργότερα ο Άλβαρο Μοράτα, η πρώτη αλλαγή του Ντιέγκο Σιμεόνε, μείωσε σε 1-2, αλλά η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους γηπεδούχους. Ο Χεσούς Αρέσο έκανε απίστευτη επέλαση από την δεξιά πλευρά και ο Ραούλ Γκαρσία έβαλε και δεύτερο γκολ με πολύ δυνατό σουτ για το 1-3 στο 64ο λεπτό.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια όμως ο Λούκας Τορό στο 88′ «υπέγραψε» τον θρίαμβο με το γκολ της βραδιάς! Ένα σουτ στη κίνηση μετά από σέντρα του Ιμπάνιεθ!

Keywords
Τυχαία Θέματα