Μάντζιος: “Ήμασταν καλύτεροι, κρίθηκε στις λεπτομέρειες”

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, μίλησε μετά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στα κανάλια Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρη για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του και για την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Άκης Μάντζιος:

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

“Ήταν

ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης, χάσαμε στη λεπτομέρεια από μια προσωπική ενέργεια του Κωνσταντέλια. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για εμάς, για τον κόσμο μας και τώρα θα επικεντρωθούμε για το ματς του Σαββάτου”.

Για το αν το μυαλό είναι ήδη στον τελικό του Κυπέλλου:

“Το μυαλό είναι εκεί. Κάναμε σοβαρή προσπάθεια, το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο ντέρμπι και επικεντρωνόμαστε στον τελικό του Κυπέλλου”.

Για την συναρπαστική εξέλιξη του πρωταθλήματος:

“Ήταν ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, αξίζει συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες γιατί έφτασαν να διεκδικούν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Σήμερα κρίθηκε ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες, είναι καλό για το ποδόσφαιρο μας να κρίνονται οι αγώνες στο τελευταίο λεπτό και ειδικά το πρωτάθλημα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα