Goldman Sachs: Συμφωνία 43 δισ. δολαρίων για επενδύσεις των συνταξιοδοτικών ταμείων της UPS

Η Goldman Sachs Group  εξασφάλισε μια εντολή, συνολικής αξίας 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να επενδύσει περιουσιακά στοιχεία των συνταξιοδοτικών ταμείων της εταιρείας παράδοσης δεμάτων UPS, σε μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες του είδους της.

Η επενδυτική εντολή που ανακοινώθηκε την Πέμπτη ωθεί την Goldman, η οποία διαχειρίζεται περίπου 325 δισεκατομμύρια δολάρια τέτοιων συνταξιοδοτικών περιουσιακών στοιχείων,

πιο κοντά στον στόχο της να ξεπεράσει τους αντιπάλους της τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται η Marsh McLennan’s Mercer, η BlackRock και η Russell Investments.

Για την Goldman, το γραφείο outsourced chief investment office (OCIO), που θα αναλάβει την αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων, αποτελεί σταθερό μέρος του τμήματος περιουσιακών στοιχείων και περιουσίας του ομίλου, υπό τον Marc Nachmann. Η διαχείριση τέτοιων χαρτοφυλακίων για εταιρικά συνταξιοδοτικά προγράμματα και άλλους μεγάλους επενδυτές θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ελκυστική είχε αναφέρει η Goldman Sachs, ειδικότερα σε μια περίοδο ανόδου των αγορών στις ΗΠΑ και ενώ τα επιτόκια παραμένουν υψηλά.

Η Goldman Sachs αναμένεται να αναλάβει την επενδυτική αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων της UPS στο τρίτο τρίμηνο.

Διαβάστε επίσης

«Καμπανάκι» από Ντε Γκίντος (ΕΚΤ): Ενίοτε οι αγορές υποτιμούν τους γεωπολιτικούς κινδύνους

Κ. Χατζηδάκης: Ναι σε Ταμείο Ανάκαμψης No2 για να στηριχθούν οι πράσινες πολιτικές

Eurobank: Στα 287 εκατ. ευρώ τα συνολικά καθαρά κέρδη στο πρώτο τρίμηνο – Αίτημα στον SSM για μέρισμα άνω των 9 σεντς/μετοχή

Keywords
Αναζητήσεις
goldman-sachs-symfonia-43-dis-dolarion-gia-ependyseis-ton-syntaxiodotikon-tameion-tis-ups.htm
Τυχαία Θέματα