Kim Kardashian: «Δεν νοιάζεται» για την κόντρα της με την Taylor Swift

20:19 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kim Kardashian δεν αφήνει την αρνητική ενέργεια να την επηρεάσει. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται άτομο από το στενό της περιβάλλον, στο Entertainment Tonight. Σίγουρα θα έχει συνηθίσει να λαμβάνει αρνητικά σχόλια βέβαια όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, τώρα είναι μια ιδιαίτερα έντονη περίοδος λόγω του νέου δίσκου της Taylor Swift. Το τραγούδι της τελευταίας, «thanK you aIMee», φαίνεται να αποτελεί diss

track για τη reality star. Η ίδια όμως δεν το έχει σχολιάσει. Πλήθος σχολίων λαμβάνει και για το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Tom Brady. Ανεπηρέαστη ωστόσο η ιδρύτρια της εταιρείας SKIMS, επικεντρώνεται στους δικούς της στόχους.

«Η Kim δεν αφήνει το τραγούδι της Taylor να την επηρεάσει. Ούτε τις αποδοκιμασίες που βίωσε λόγω των φημών για τον Tom Brady. Πραγματικά δεν την νοιάζει και δεν την ενοχλεί τίποτα από τα δύο» είπε η πηγή.

«Είναι συνηθισμένη σε όλα αυτά. Την νοιάζει απλώς η δουλειά της. Είναι θετική για το μέλλον και αποφασισμένη να μην αφήσει κανένα περιστατικό να την ενοχλήσει. Παράλληλα, ξέρει ότι τα πάει πολύ καλά, διευθύνοντας την εταιρεία της. Έχει αληθινούς φίλους και οικογένεια που την αγαπούν. Έχει ασχοληθεί με τους haters όλη της τη ζωή. Συνεπώς, δεν θέλει να τους δίνει καμία βαρύτητα».

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται ένα μήνα αφότου η Taylor Swift κυκλοφόρησε το τραγούδι «thanK you aIMee». Ανήκει στον δίσκο της «The Tortured Poets Department». Οι θαυμαστές της εικάζουν ότι οι στίχοι του τραγουδιού εμπνεύστηκαν από την Kim Kardashian. Eιδικά δεδομένων των κεφαλαίων γραμμάτων στον τίτλο, που σχηματίζουν το όνομά της.

Η ίδια πηγή πάντως εξήγησε ότι η reality star δεν θέλει να τα ξαναβρεί με την τραγουδίστρια σύντομα. «Η Kim σέβεται την Taylor ως καλλιτέχνη. Ωστόσο, δεν θέλει να λύσουν τις διαφορές τους άμεσα» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα