Faye Dunaway: Πάσχει από διπολική διαταραχή – Η σοκαριστική αποκάλυψη

16:15 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η 83χρονη Faye Dunaway μέσα από το ντοκιμαντέρ της που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών. Η θρυλική ηθοποιός μοιράστηκε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, στο ντοκιμαντέρ με τίτλο Faye στις Κάννες.

Η καταξιωμένη σταρ, η οποία ήταν κορυφαία ηθοποιός στις δεκαετίες του 1960 και 1970 με επιτυχίες όπως το Bonnie & Clyde και το Chinatown,

καθώς και τα The Thomas Crown Affair και Network, εδώ και δεκαετίες χαρακτηρίζεται δύσκολη ως άνθρωπος.

Faye Dunaway attending the premiere of a new HBO doc about her life at #cannes2024 pic.twitter.com/uj9aoDyTFX

— Mara Siegler (@MaraSiegler) May 16, 2024

Αυτή η διάγνωση μπορεί να εξηγήσει την ασυνήθιστη συμπεριφορά της όλα αυτά τα χρόνια.

“Συνεργάστηκα με μια ομάδα γιατρών που ανέλυσε τη συμπεριφορά μου, οι οποίοι μου έδωσαν συνταγές για χάπια που πίστευαν ότι θα μου έκαναν καλό. Και αυτό βοήθησε”, λέει η σταρ στην ταινία, σύμφωνα με το PageSix.

“Έτσι είμαι πιο ήσυχη. Αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, ο κόσμος ξέρει ότι υπήρξαν δύσκολες στιγμές”.

Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Laurent Bouzereau από την HBO Documentary Films. Η ταινία περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τη Sharon Stone και τον Mickey Rourke. “Δεν θέλω να το δικαιολογήσω, εξακολουθώ να είμαι υπεύθυνη για τις πράξεις μου”, δήλωσε επίσης η Dunaway στην ταινία της.

“Αλλά αυτό που κατάλαβα, ήταν ο λόγος που τις προκάλεσε. Είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζεις, πρέπει να προσπαθείς να κάνεις το σωστό για να το φροντίσεις”.

Η Dunaway φαίνεται να έχει αποδεχτεί ότι ζει με την ψυχική της διαταραχή. “Είναι μια ευαισθησία και είναι κάτι που αποτελεί απλώς μέρος της σύνθεσής μου”, μοιράστηκε στην ταινία.

Faye Dunaway showed off her French skills while thanking the audience at the premiere of her new HBO doc #cannes2024 pic.twitter.com/9r9EVIJaLO

— Mara Siegler (@MaraSiegler) May 16, 2024

“Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν φάρμακα και μελέτες και υπάρχουν γιατροί που ασχολούνται με αυτό και μπόρεσα να επωφεληθώ από αυτό. Η φαρμακευτική αγωγή είναι ζωτικής σημασίας και χωρίς αυτήν, πέφτεις πίσω σε αυτό που υπάρχει ψυχολογικά και βιολογικά”.

Ο γιος της, Liam Dunaway O’Neill, 43 ετών, εμφανίζεται επίσης στο ντοκιμαντέρ. “Αν δεν πονούσε τόσο πολύ, θα ήταν τόσο καλή; Πρέπει να παίρνεις το καλό μαζί με το κακό, έτσι είναι η ζωή”, είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα