David Beckham: Αναλαμβάνει ρόλο καλλιτεχνικού διευθυντή στην ανδρική σειρά της Hugo Boss

16:37 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

…και η ανδρική μόδα είναι και πάλι στο προσκήνιο!

Η Hugo Boss ανακοίνωσε μια φιλόδοξη συνεργασία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Manchester United, David Beckham, η οποία ξεσήκωσε αμέσως τους πιστούς της μόδας. Αυτή η επικοινωνία δεν αποτελεί απλά μια συμφωνία σχεδιασμού, αλλά μια εντελώς νέα

προσέγγιση στον κόσμο της ανδρικής μόδας που τα τελευταία χρόνια έδειχνε να χάνει την αίγλη της. Ποιος θα μπορούσε να την επαναφέρει; Αν όχι ο David Beckham που «παίζει» το παιχνίδι του στιλ καλύτερα κι από το ποδόσφαιρο, τότε ποιος;

Η Συνεργασία

Η συνεργασία ανάμεσα στην Hugo Boss και τον David Beckham επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα στον κλάδο της μόδας. Όπως λοιπόν, οι ίδιοι ανακοίνωσαν, από τον Αύγουστο του 2024, ο Beckham θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την καλλιτεχνική διεύθυνση των συλλογών της ανδρικής σειράς για την εταιρεία. Θα δούμε συλλογές δια χειρός Beckham, και που θα καλύπτουν τόσο το επίσημο όσο και το casual ανδρικό ντύσιμο.

Η πρώτη συλλογή θα κυκλοφορήσει το χειμώνα για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2025 και δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε γι’ αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Grieder (@danielgrieder)

Η Ανάπτυξη του Brand

Η Hugo Boss είναι σε μια φάση επέκτασης, αυξάνοντας τις επενδύσεις της στο μάρκετινγκ και ανοίγοντας νέα σημεία πώλησης. Αυτή η συνεργασία με τον Beckham αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της στον κλάδο. Είναι σίγουρο ότι θα έχει απόλυτη επιτυχία, μιας και ο David είναι style icon της ανδρικής μόδας.

Η ανακοίνωση αυτή έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στον κόσμο της μόδας και του ποδοσφαίρου. Πολλοί αγωνιούν για το πώς θα συναντηθούν οι δύο κόσμοι. Αυτός του Beckham και εκείνος της βιομηχανίας της μόδας σε μια καινοτόμο συνεργασία με τα στάνταρ να είναι πολύ υψηλά. Πάντως, όλα δείχνουν πως η οικογένεια Beckham γράφει τη δική της ιστορία στο βιβλίο της μόδας. Και τώρα, με τον David σε ρόλο καλλιτεχνικού διευθυντή έχουμε να πούμε αυτό- τρέμε Victoria!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Keywords
Τυχαία Θέματα