Double It! Η νέα τάση στα αξεσουάρ μάς θέλει με… δύο τσάντες

20:39 19/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η μόδα δεν είναι μόνο ένας τρόπος έκφρασης του στιλ μας, αλλά και ένας αντανακλαστικός καθρέφτης της κοινωνίας μας. Και εάν υπάρχει κάτι που έχει αποδειχθεί τις τελευταίες σεζόν, είναι ότι η λειτουργικότητα κατέχει πρωτεύοντα ρόλο στην καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας. Σε έναν κόσμο που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις και αλλαγές, η μόδα πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας.

Η Επικράτηση της Τάσης

Η τάση της διπλής τσάντας έχει επικρατήσει σε όλο το φάσμα της μόδας, από τους μεγάλους οίκους μέχρι τις νεοεμφανιζόμενες εταιρείες. Σε πασαρέλες και street style,

το trend αυτό έχει κερδίσει την προσοχή και την αποδοχή των λάτρεων της μόδας.

Στις haute couture παρουσιάσεις, οίκοι όπως η Fendi, η Prada και η Bottega Veneta έχουν ενσωματώσει την τάση της διπλής τσάντας με διάφορους τρόπους. Από τη μία τσάντα πάνω στην άλλη με τη χρήση διαφορετικών μεγεθών και υφών προσέγγιση της Fendi μέχρι την προσάρτηση αντίθετων θηκών στις τσάντες Prada, οι μεγάλοι οίκοι πρωτοπορούν στο να δημιουργούν επιτυχημένες συνδυαστικές εμφανίσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manu Canielas (@manucanielas)

Εν τω μεταξύ, οι πιο σύγχρονοι σχεδιαστές όπως η Jane Wade και η 16Arlington δεν παραμένουν πίσω σε αυτή την τάση. Στις παρουσιάσεις τους, βλέπουμε μοντέλα να κουβαλούν δύο διαφορετικούς τύπους τσαντών, δημιουργώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις που συνδυάζουν πρακτικότητα και στιλ.

Η λογική πίσω από την τάση

Το να έχει κανείς πολλές τσάντες σε ένα μόνο look αναδεικνύει τη σημασία της λειτουργικότητας στην καθημερινότητά μας. Οι καταναλωτές ψάχνουν πλέον απλές και πρακτικές λύσεις που να καλύπτουν τις ανάγκες τους, ιδίως σε κρίσιμες καταστάσεις.

Και πώς μπορούμε να την υιοθετήσουμε; Απλά συνδυάζοντας δύο τσάντες με το look μας! Επιτέλους κι ένα πρακτικό trend που θα μας βολέψει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vincent Calderon (@yourensemble)

Keywords
Τυχαία Θέματα