Jessica Biel: Αποκαλύπτει ότι ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ

17:41 19/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Jessica Biel έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα στην καριέρα της, σε σημείο που να σκεφτεί ακόμη και να εγκαταλείψει την υποκριτική και το Χόλιγουντ.

Η 42χρονη ηθοποιός ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής της, Iron Ocean Studios, μαζί με την παραγωγό Michelle Purple

πριν από είκοσι χρόνια και μέχρι τη σειρά The Sinner, οι επιτυχίες ήταν ελάχιστες για τις δυο συνεργάτιδες.

“Οι πόρτες δεν άνοιγαν καθόλου, ακόμη και ενώ ήμασταν στη δουλειά για τόσο καιρό”, δήλωσε η Biel στο podcast The Bright Side. “Ξεκίνησα με την [Purple] όταν ήμουν είκοσι δύο ετών και τα πρώτα δέκα χρόνια δεν είχαμε σχεδόν καθόλου επιτυχία. Δυσκολευόμασταν να πούμε οποιαδήποτε ιστορία”.

Ήταν “ένα έργο αγάπης” για αρκετό καιρό, είπε η Biel, και μόνο όταν “συστήθηκαν με το The Sinner και στη συνέχεια έχτισαν αυτή τη σειρά από το μηδέν”, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν.

“Όταν πουλούσαμε τη σειρά, η Michelle και εγώ κοιταχτήκαμε και είπε: Αν δεν πουλήσουμε αυτή τη σειρά, παραιτούμαι. Κι εγώ είπα, κι εγώ, παραιτούμαι. Δεν το κάνω αυτό. Δεν ξέρω – αν αυτή η σειρά δεν πουλήσει, δεν ξέρω τι θέλουν οι άνθρωποι, δεν ξέρω τι να τους φέρω. Δεν καταλαβαίνω πια αυτήν τη δουλειά. Απλά δεν την καταλαβαίνω πια”.

“Και μετά την πουλήσαμε”, συνέχισε για τη σειρά εγκλήματος του δικτύου USA, η οποία έκανε πρεμιέρα το 2017 και διήρκεσε τέσσερις σεζόν. “Ήταν τόσο περίεργο”.

Η εταιρεία παραγωγής ήταν “οπωσδήποτε” μια “πολύ ταπεινή εμπειρία”, παραδέχτηκε η Biel, όπως και το κομμάτι της υποκριτικής στην καριέρα της.

“Δεν θεωρώ ότι η βιομηχανία μου – ή, το να είσαι ηθοποιός ή παραγωγός – είναι εύκολο με οποιονδήποτε τρόπο, μορφή ή φόρμα. Είναι τόσο πολύ αίμα, ιδρώτας και δάκρυα που βάζεις για να γίνουν αυτά τα έργα, και τόσα πολλά από τα πράγματα πάνω στα οποία δουλεύουμε δεν καρποφορούν ποτέ” πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα