Ben Affleck: Νέα δημόσια εμφάνιση χωρίς τη βέρα του – Παρέμβαση από την πρώην του Jennifer Garner

16:58 19/5/2024 - Πηγή: InStyle

Πυκνώνουν τα σύννεφα στον γαμήλιο παράδεισο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck. Ο σταρ φέρεται να επιβεβαιώνει τις φήμες που τον θέλουν να έχει μετακομίσει από το σπίτι του με τη Λατίνα σουπερστάρ, αφού μένει μόνος του στο Μπρέντγουντ. Επίσης, σε δύο πρόσφατες εμφανίσεις του είχε βγάλει τη βέρα του κάτι που έριξε λάδι στις φήμες.

Συγκεκριμένα, εθεάθη χωρίς τη βέρα του, καθώς έφυγε από το διαμέρισμα των 100.000 δολαρίων

τον μήνα στο Μπρέντγουντ, πριν συναντήσει την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner, και την κόρη τους Violet.

Ο Affleck, ο οποίος εντοπίστηκε για πρώτη φορά χωρίς τη βέρα του νωρίτερα την Παρασκευή, συνάντησε την ηθοποιό και τη Violet, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ του Samuel στη Σάντα Μόνικα το Σάββατο.

Προηγουμένως, ο νικητής των Όσκαρ εθεάθη να βγαίνει από το δρομάκι του σπιτιού στο Μπρέντγουντ στο οποίο διαμένει αυτήν τη στιγμή, ενώ οδηγούσε μια κομψή, σκούρα γκρι BMW.

Ben Affleck is seen AGAIN without his wedding ring as he departs Brentwood mansion to meet up with ex-wife Jennifer Garner and daughter Violet amid rumored Jennifer Lopez marital woes pic.twitter.com/rXMJg7BKCM

— Rahmah Sanni (@SanniRahma61573) May 19, 2024

Ο Affleck άπλωσε το αριστερό του χέρι έξω από το κατεβασμένο παράθυρο, αποκαλύπτοντας ότι εξακολουθεί να επιλέγει να μη φοράει τη βέρα του εν μέσω φημών για διαζύγιο με τη σύζυγό του, Jennifer Lopez.

Οι εικασίες περί χωρισμού έρχονται εν μέσω αναφορών ότι το ζευγάρι “ζει χωριστά” και ότι ο Ben μετακόμισε από το σπίτι τους στο Λος Άντζελες, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, “πριν από αρκετές εβδομάδες”. Αργότερα ο Affleck συναντήθηκε ξανά με την Garner και το μεγαλύτερο παιδί τους, Violet, για να ενθαρρύνουν τον γιο Samuel, 12 ετών, στον αγώνα μπάσκετ που έδωσε στο YMCA.

Η διαμεσολάβηση της Garner

Ώρες αργότερα, η Jennifer Garner πέρασε από το σπίτι στο οποίο μένει μόνος του ο πρώην σύζυγός της, Ben Affleck, εν μέσω φημών ότι ο γάμος του με την Jennifer Lopez οδεύει στο τέλος του.

Jennifer Garner visits ex-husband Ben Affleck at home he’s been staying at amid Jennifer Lopez divorce rumors as it’s reported the couple have been ‘living apart for WEEKS’ https://t.co/80tNGOf7g7 pic.twitter.com/oK40dkwiAh

Daily Mail Online (@MailOnline) May 19, 2024

Η 52χρονη ηθοποιός εθεάθη να σταματά στον δρόμο της έπαυλης του πρώην συζύγου της στο Μπρέντγουντ και φάνηκε να είναι μόνη της χωρίς τα παιδιά τους στο αυτοκίνητό της.

Υπενθυμίζεται πως όταν ο Affleck αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ και τις καταχρήσεις, ήταν η Garner που παρενέβη και τον οδήγησε στην κλινική αποτοξίνωσης για να τον σώσει από τους εθισμούς του. Η ηθοποιός θέλει τα παιδιά της να έχουν μία όμορφη εικόνα για τον πατέρα τους και παρεμβαίνει όποτε ο Affleck δείχνει να παραπαίει.

Keywords
Τυχαία Θέματα