Σορμπέ ανανά


Υλικά1 κονσέρβα ανανά κομπόστα2 κουταλιές του γλυκού ζαχαρίνη, σε σκόνηΕκτέλεση

Ανοίγουμε την κονσέρβα και βάζουμε το περιεχόμενο της μαζί με το νερό της σε ένα πλατύ μπολ. Αν είναι δυνατό να είναι σε μία στρώση.
Τοποθετούμε το μπολ στον καταψύκτη και το κρατάμε εκεί για τουλάχιστον 4-5 ώρες να παγώσει και να πήξει.
Βγάζουμε το μπολ από το καταψύκτη και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 8-10 λεπτά για να αρχίσει να χαλαρώνει. Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια με ένα μεγάλο και κοφτερό μαχαίρι την κομπόστα και τα βάζουμε σε ένα μπλέντερ με μεταλλικές λεπίδες. Προσθέτουμε την ζαχαρίνη στο μπλέντερ και δουλεύουμε τα υλικά για 2-3 λεπτά μέχρι να έχουμε ένα ωραίο σορμπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα