Κρέμα με γευση ινδοκάρυδου

Υλικά50γρ. συμπυκνωμένη κρέμα καρύδας500γρ. γιαούρτι 0% διαίτης, στραγγιστό4 κουταλιές της σούπας σκόνη ζαχαρίνης (candarel ή sweet and low)1 φακελάκι βανίλια2 ώριμα ακτινίδια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομματάκια2 ροδάκινα φρέσκα, καθαρισμένα και κομμένα σε κομματάκιαΕκτέλεση

Διαλύουμε την κρέμα καρύδας σε 50ml βραστό νερό και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ μαζί με την ζαχαρίνη και την βανίλια. Με ένα σύρμα ανακατεύουμε τα υλικά μέσα στο μπολ με αργές και ελαφριές κινήσεις για να μην μας νερώσει το γιαούρτι. Προσθέτουμε την κρέμα καρύδας και ανακατεύουμε ξανά με το σύρμα για να ενωθούν όλα τα υλικά μαζί.
Χωρίζουμε το μίγμα σε ποτήρια ή μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες πριν σερβίρουμε. Λίγο πριν σερβίρετε την κρέμα σας ρίξτε τα φρούτα που ετοιμάσατε από πάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα