Εστεβάο μεταγραφή: Η ακριβότερη πώληση παίκτη από τη Λ. Αμερική στην Ευρώπη

Η Τσέλσι προχώρησε σε μια πολύ σημαντική κίνηση για το μέλλον της, κάνοντας δικό της τον Εστεβάο Γουίλιαν, γνωστό και ως «Μεσίνιο». Ο 17χρονος Βραζιλιάνος είχε ως όνειρο να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, αλλά η Τσέλσι που τον παρακολουθεί εδώ και καιρό κατέθεσε πρόταση ύψους 65.000.000 κάνοντας την Παλμέιρας να την δεχτεί.

Έτσι, αυτή αναμένεται να είναι η ακριβότερη πώληση ποδοσφαιριστή από σύλλογο της Λατινικής Αμερικής στην Ευρώπη. Για τον εν λόγω παίκτη, Μπαρτσελόνα,

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν δείξει ενδιαφέρον, αλλά οι μπλε ήταν πιο αποφασιστικοί ως προς την αγορά του.

Μετράει 21 ματς και 7 γκολ

Μέχρι στιγμής, ο Εστεβάο έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά στο πρωτάθλημα της χώρας του και εφόσον ολοκληρωθεί το deal, θα μπορεί να μετακομίσει στο Λονδίνο όταν κλείσει τα 18 του, δηλαδή το 2025. Ο Εστεβάο έχει φέτος σε 21 ματς 7 γκολ, ενώ με την Κ17 της εθνικής Βραζιλίας μετράει 3 τέρματα σε 5 ματς και θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας.

Estevão Willian llegó a un acuerdo para jugar en el Chelsea: el club inglés envió su última oferta de €65M garantizados y sin objetivos, que fue aceptada por Palmeiras.
*⃣Será la venta más cara de la historia de América a Europa. Se sumará a mediados de 2025. #TratoHecho pic.twitter.com/7ctn8FgMUS

— César Luis Merlo (@CLMerlo) May 18, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εστεβάο, Αμερική, Ευρώπη,estevao, ameriki, evropi