Top Gun 3: Και ο Γκλεν Πάουελ ελπίζει…

Όταν πρόκειται για ένα τρίτο Top Gun, ο Γκλεν Πάουελ δηλώνει πανέτοιμος.

Το «Top Gun: Maverick» αποτέλεσε μια τεράστια επιτυχία μετά την κυκλοφορία του το 2022, πάνω από τριάντα χρόνια μετά το πρωτότυπο. Και ενώ ο Πάουελ μπορεί να μην συμμετέχει σε καμία δημιουργική συζήτηση σχετικά με το τρίτο μέρος, όταν και εάν οι αρμόδιοι είναι έτοιμοι για τον ρόλο του Hangman, ο Πάουελ απαντάει ότι θα είναι εκεί.

«Δεν είναι στο χέρι μου», δήλωσε στην

κάμερα του E! News για την πορεία του χαρακτήρα του κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της νέας του ταινίας «Hit Man». «Υπάρχουν εξυπνότεροι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την ταινία, απ’ ό, τι μπορώ να σκεφτώ εγώ. Αλλά ό, τι κι αν είναι, ξέρω ότι θα πετάξουμε ωραία αεροπλάνα, αυτό είναι το μόνο που ξέρω».

Και συνέχισε: «Είναι πολύ ωραίο όταν κάνεις μια ταινία που ο κόσμος θέλει να δει κι άλλες, αυτό ήταν ειλικρινά το πολύ ωραίο κομμάτι σε όλο αυτό. Κάνεις μια ταινία με ανθρώπους που αγαπάς πραγματικά, με τους οποίους συνδέεσαι πραγματικά και μετά ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να την ξανακάνεις. Οπότε θα δούμε».

Glen Powell Shares His Hope for Potential Top Gun 3 Movie https://t.co/EBOR4U3Tvb

— E! News (@enews) May 16, 2024

Αυτό όμως που έχει επιβεβαιωθεί, είναι ότι ένα τρίτο Top Gun έχει ήδη πάρει ήδη το πράσινο φως. Όμως, το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι το πολυάσχολο πρόγραμμα του πρωταγωνιστή Τομ Κρουζ.

Όπως δήλωσε ο παραγωγός Τζέρι Μπράκχαιμερ στο ScreenRant τον Μάρτιο: «Θα είναι ο Τομ Κρουζ. Ο Τομ είναι καταπληκτικός. Περάσαμε χρόνο μαζί του. Έχουμε μια ιστορία».

Και πρόσθεσε: «[Ο σκηνοθέτης] Τζο Κοζίνσκι είχε μια θαυμάσια ιδέα για την ιστορία και [ο Τομ] είπε, “Μου αρέσει πολύ”, οπότε την αναπτύσσουμε. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνει, επειδή ο Τομ είναι τόσο απασχολημένος. Κάνει το “Mission: Impossible” αυτή τη στιγμή, έχει μια ταινία μετά από αυτό. Ας ελπίσουμε ότι θα βρούμε ένα σενάριο που θα του αρέσει και θα ξανανέβουμε στον αέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα