Βρετανία: 26χρονη χορεύτρια νεκρή σε σεξουαλικό παιχνίδι με εικονικό πνιγμό –Αυτοκτόνησε ο φίλος της

Τραγικό θάνατο βρήκε μια χορεύτρια από τον φίλο της στη διάρκεια ενός σεξουαλικού παιχνιδιού με εικονικό πνιγμό, προτού εκείνος βάλει τέλος στη ζωή του, όπως αποφάνθηκε δικαστήριο στη Βρετανία.

Η 26χρονη Τζόρτζια Μπρουκ κι ο 31χρονος φίλος της Λιουκ Κάνον είχαν κάνει χρήση χαπιών και κοκαϊνης τον Φεβρουάριο του 2022 στο σπίτι του στο Μπράντφορντ του Δυτικού Γιόρκσαϊρ της Βρετανίας, όταν άρχισαν να πειραματίζονται σεξουαλικά με «εικονικό πνιγμό», που κατέληξε στον θάνατο της χορεύτριας.

Τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει και παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο δείχνουν ότι η χορεύτρια είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για το «sexual choking» και είχε συναινέσει στο παρελθόν σε τέτοιες σεξουαλικές πρακτικές με τον φίλο της.

Ο φίλος της χορεύτριας άσκησε υπερβολική δύναμη

Όπως είπε ο ιατροδικαστής Μάρτιν Φλέμινγκ, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Κάνον σκόπευε να σκοτώσει τη φίλη του, αλλά χρησιμοποίησε «υπερβολική» δύναμη.

Ο ίδιος είπε ότι η χορεύτρια υπέστη καρδιακή ανακοπή μετά το σεξουαλικό παιχνίδι με τον φίλο της, που κάλεσε ασθενοφόρο και τη συνόδεψε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατό της, αλλά το έσκασε αργότερα από έξοδο κινδύνου, προτού προλάβει να μιλήσει με αστυνομικούς.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα γιαανθρωποκτονία και αναζήτησε τον 31χρονο,τον οποίο βρήκε απαγχονισμένο σε δασώδηπεριοχή κοντά στο νοσοκομείο την επομένη.

Η οικογένειατης χορεύτριας υποστήριξε ότι ησυμπεριφορά της άλλαξε όταν γνώρισετον Κάνον το 2021 με τη μητέρα της να τονκατηγορεί ότι ήταν καταπιεστικός καιυπαγόρευε στην κόρη της «τι ρούχα ναφοράει» και που να κάθεται, αν και οαδελφός του είπε ότι ο 31χρονος ενδιαφερότανπραγματικά για την Μπρουκ.

Με αφορμή τον θάνατο της χορεύτριας ο ιατροδικαστής προειδοποίησε στο δικαστήριο ότι «αυτός ο τύπος σεξουαλικού παιχνιδιού – choking – είναι επικίνδυνος και πολύ συχνά έχει θανατηφόρες συνέπειες».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα