Οι τρεις Ελληνίδες που περπάτησαν φέτος στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών -Με Celia Kritharioti και Mi-Ro

«Άρωμα» Ελλάδας στο 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες, με τη Βίκυ Καγιά, τη Δούκισσα Νομικού και την Τόνια Σωτηροπούλου να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους.

Συγκεκριμένα, οι Ελληνίδες καλλονές ταξίδεψαν στις Κάννες στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ και τράβηξαν τα βλέμματα με το στιλ και την ομορφιά τους.

Φεστιβάλ Καννών: Οι
εμφανίσεις των Ελληνίδων καλλονών που μαγνήτισαν τα βλέμματα

Στα σχετικά στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι ίδιες με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσω social media, Βίκυ Καγιά και Δούκισσα Νομικού ξεχωρίζουν με τις total black δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου λάμπει φορώντας δημιουργία των Mi-Ro σε ασημί χρώμα.

Συγκεκριμένα, στις σχετικές εικόνες η Βίκυ Καγιά καταγράφεται με μαύρη μίνι τουαλέτα που αναδεικνύει τα... ατελείωτα πόδια της, ενώ η Δούκισσα Νομικού μαγνήτισε τα βλέμματα με τα εντυπωσιακά κοψίματα στο φόρεμά της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, από την πλευρά της, βρίσκεται στις Κάννες παρέα με τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια, ενώ το αστραφτερό φόρεμα που επέλεξε για την εμφάνισή της αναδεικνύει τις μοναδικές αναλογίες της.

Οι τρεις Ελληνίδες καλλονές «ανέβασαν» και άλλες φωτογραφίες από το ταξίδι τους, κάποιες εξ αυτών με πιο casual looks.

Σημειώνεται ότι το 77ο Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται φέτος από τις 14 μέχρι και τις 25 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα