H Σελίν Ντιόν με τους τρεις γιους της σε συναυλία των Rolling Stones -Ευδιάθετη, με κόκκινο φόρεμα [εικόνα]

Η Σελίν Ντιόν μοιράστηκε χθες στο Instagram μια νέα φωτογραφία της όπου δείχνει ανανεωμένη και ευδιάθετη.

Στη φωτογραφία, ποζάρει στα παρασκήνια με τους τρεις γιους της και τον τραγουδιστή των Rolling Stones, Μιγκ Τζάγκερ, μετά την πρόσφατη συναυλία του ροκ γκρουπ στο Allegiant Stadium

στο Λας Βέγκας.

«Το περασμένο Σάββατο, είχα την ευκαιρία να συναντήσω τους @therollingstones σε συναυλία στην περιοδεία τους #hackneydiamonds στο @allegiantsstadium στο Βέγκας», έγραψε στη λεζάντα η 56χρονη τραγουδίστρια. «Τι απίστευτη παράσταση! Ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ στον @mickjagger για το θερμό καλωσόρισμα της οικογένειάς μου. Μας έκανες να ροκάρουμε! - Σελίν xx…»

Η Γαλλοκαναδή καλλιτέχνης φωτογραφήθηκε με τον 80χρονο θρυλικό frontman και τους γιους της τον 23χρονο Ρενέ Σαρλ και τους 13χρονους δίδυμους Νέλσον και Έντι.

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα με μπεζ γόβες και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν κομψό κότσο.

Ο Ρενέ Σαρλ, ο οποίος κάνει καριέρα ως μουσικός καλλιτέχνης, είχε γένια ενώ ήταν ντυμένος με ένα λευκό μπλουζάκι, μαύρο παντελόνι, μαύρο καπέλο και μπεζ αθλητικά παπούτσια.

Το ένα από τα δίδυμα φορούσε ένα μπεζ σακάκι πάνω από ένα μαύρο τοπ και μαύρο παντελόνι και κίτρινα αθλητικά παπούτσια, ενώ το άλλο ήταν ντυμένο με ένα γκρι αθλητικό παλτό πάνω από ένα μαύρο πουκάμισο και ένα εκρού παντελόνι με μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια φάνηκε να έχει μια υπέροχη βραδιά εν μέσω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει με μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται «Σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου».

Κατά τη διάρκεια του σόου του Σαββάτου, η Σελίν Ντιόν εθεάθη να χορεύει και να συγκινείται από τις επιτυχίες του θρυλικού ροκ συγκροτήματος.

Η Σελίν Ντιόν για την σπάνια ασθένειά της

Η Σελίν Ντιόν είπε στη γαλλική Vogue τον περασμένο μήνα ότι νιώθει τυχερή που διαθέτει ισχυρό σύστημα υποστήριξης, καθώς και τους πόρους για να ενημερώνεται για την υγεία της.

«Πάνω από όλα, η αγάπη της οικογένειάς μου και των παιδιών μου, και η αγάπη των φαν επίσης, και η υποστήριξη της ομάδας μου», είπε ο Ντιόν. «Οι άνθρωποι που πάσχουν από SPS μπορεί να μην είναι αρκετά τυχεροί ή να έχουν τα μέσα για να έχουν καλούς γιατρούς και καλές θεραπείες».

«Έχω αυτά τα μέσα, και αυτό είναι ένα δώρο. Επιπλέον, έχω αυτή τη δύναμη μέσα μου. Ξέρω ότι τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει», πρόσθεσε.

Στη συνέντευξη, η Ντιόν είπε ότι «δεν έχει νικήσει την ασθένεια», προσθέτοντας ότι «είναι ακόμα μέσα μου και θα είναι πάντα».

«Ελπίζω ότι θα βρούμε ένα θαύμα, έναν τρόπο να το θεραπεύσουμε με επιστημονική έρευνα, αλλά προς το παρόν πρέπει να μάθω να ζω με αυτό. Πέντε μέρες την εβδομάδα κάνω αθλητική, σωματική και φωνητική θεραπεία», πρόσθεσε.

«Δουλεύω τα δάχτυλα των ποδιών μου, τα γόνατά μου, τις γάμπες μου, τα δάχτυλά μου, το τραγούδι μου, τη φωνή μου… Πρέπει να μάθω να ζω με αυτό τώρα και να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου», τόνισε.

Φωτογραφίες: Instagram, Associated Press

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα