Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για την οπαδική επίθεση στη Νέα Μηχανιώνα

Σε δύο συλλήψεις για την οπαδική επίθεση σε δύο αδέρφια στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με το thestival, πρόκειται για δύο Έλληνες, έναν 23χρονο και έναν 24χρονο. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται για τον εντοπισμό ατόμων που

εμπλέκονται στο περιστατικό.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της επίθεσης στους δύο άνδρες

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα (13/5) στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας. Ομάδα περίπου δέκα ατόμων προσέγγισε δυο άνδρες, ηλικίας 42 και 37 ετών που φορούσαν ρούχα με τα διακριτικά ομάδας, την ώρα που έκαναν τζόκινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις φράσεις που φώναζαν οι δράστες που επιτέθηκαν στα δύο αδέρφια ήταν «Βγάλ’ το αυτό. Εδώ μόνο ΠΑΟΚ». Μετά την επίθεση οι δύο άντρες έφεραν τραύματα στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα.

Τα δύο αδέλφια προχωρούσαν προς τα οχήματα τους, όταν 10 περίπου άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες από τις μπλούζες τους, τους επιτέθηκαν. Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκαν από εγκαταλειμμένο οίκημα που βρίσκεται στο σημείο, κοντά της Σκάλας.

Κατά την διάρκεια της επίθεσης έβγαλαν από τον 37χρονο την ζακέτα του που είχε το σήμα της ομάδας του ΑΡΗ και στη συνέχεια έφυγαν με τα πόδια, μέσω του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, προς τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος τραυματίστηκε κάτω από το αριστερό μάτι, στο μέτωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ ο 42χρονος αδερφός του στο σαγόνι και στην πλάτη. Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως τα θύματα, δεν είναι οργανωμένοι οπαδοί σε σύνδεσμο του Άρη.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία που αφορά στα αδικήματα «Περί αθλητισμού - Ληστεία - Επικίνδυνη σωματική βλάβη - Σωματική βλάβη».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Δύο, Μηχανιώνα,thessaloniki, dyo, michaniona