Super League: Χωρίς τέσσερις κόντρα στη Λαμία ο Άρης

Με την προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την σημερινή αναμέτρηση με τη Λαμία (18:00 - «Αθανάσιος Διάκος»), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος έχει αρκετές απουσίες να διαχειριστεί σε αυτό το παιχνίδι

γοήτρου. Οι Γιάκουμπ Μπράμπετς και Ζαν Ζουλ Εμβοντό είναι τιμωρημένοι καθώς αμφότεροι συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες και, φυσικά, δεν ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Νέβεν Τζούρασεκ, Φραν Βέλεθ που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Η αποστολή του Άρη

Στην αποστολή των «κίτρινων» περιλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Αξίζει να αναφερθεί πως από δύο κίτρινες κάρτες έχουν οι Μάρτιν Μοντόγια, Βαλεντίνο Φατόρε, Φαμπιάνο Λέισμαν, Μόουζες Οντουμπάτζο και Άλβαρο Ζαμόρα και, εφόσον αντικρίσουν ακόμη μία αύριο από τον Τάσο Σιδηρόπουλο θα απουσιάσουν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα