Ο Στέφανος Κασσελάκης «τρολάρει» το Πρώτο Θέμα (Video)

Δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να τρολάρει το Πρώτο Θέμα ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς το σκηνικό με τις χειραψίες, το σκυλάκι και το… «σκούπισμα των χεριών» επαναλήφθηκε και σήμερα στο Κιλκίς.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού πρώτα αγκάλιασε κι έπαιξε με ένα σκυλάκι και το άφησε κάτω, είπε «δείτε, δείτε» με τον Μάριο Κάτση που τον συνόδευε να φωνάζει «μην τιναχτείς πρόεδρε!» και τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει «καθαρίζω τρίχες…» καθώς καθάριζε το παντελόνι του.

Υπενθυμίζεται πως

με μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης απάντησε σε δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος σύμφωνα με το οποίο σκούπισε τα χέρια του έπειτα από χειραψίες με κόσμο κατά την περιοδεία του, σχολιάζοντας αιχμηρά «τα καθαρά χέρια του μόχθου», φράση που είχε πει ο κ. Κασσελάκης.

«Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει το μιντιακό σύστημα Μητσοτάκη να πάμε σε εκλογές…

Ας δουν εκεί στο φερέφωνο του Μαξίμου από τι σκούπιζα τα χέρια μου.

Αν σκουπιστούν κι εκείνοι, ίσως φύγει λίγη από τη λάσπη τους.

ΥΓ: Ό,τι και να κάνουν, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουν να αλλάξω. Ούτε στην αγκαλιά μου με τους ανθρώπους, ούτε με τα ζώα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε ολόκληρο το βίντεο, στο οποίο αγκαλιάζει ένα σκυλάκι, το οποίο όμως μετά τα χάδια έχει αφήσει στο παντελόνι του πολλές τρίχες, που ο πρόεδρος τινάζει με τα χέρια του.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι υπό ομηρία κι ευάλωτοι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής»

Κασσελάκης: «Μπερδεμένο και με πολλές κωλοτούμπες το μήνυμα της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Μητσοτάκης: «Κλειστός ο δρόμος της Ευρώπης για την Βόρεια Μακεδονία αν δεν σεβαστεί την Συμφωνία των Πρεσπών»

Keywords
Τυχαία Θέματα