Δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας σε γυναίκες και παιδιά από την Allianz

Γυναίκες όλων των ηλικιών, νέοι και παιδιά συμμετείχαν στα δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας που προσέφερε η Allianz στις 11 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «MoveNow Camp».

Εισηγήτρια των βασικών αρχών αυτοάμυνας ήταν η Σεμέλη Ζαρμακούπη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Kick Boxing & Tae Kwon Do,

η οποία μέσω της πρωτοβουλίας «Shield» συμβούλευσε τους παρευρισκόμενους πως μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους με απλές κινήσεις.

Ο υπεύθυνος της Allianz για θέματα που αφορούν στο Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Κίνημα, Ευάγγελος Τιτόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δώσαμε την ευκαιρία σε δεκάδες γυναίκες, νέους και παιδιά να διδαχθούν βασικές αρχές αυτοάμυνας, αλλά και να κατανοήσουν τα οφέλη που παρέχει η ενασχόληση με τον αθλητισμό. Η Allianz ως παγκόσμιος Ασφαλιστικός Συνεργάτης του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού Κινήματος πιστεύει στη δύναμη του αθλητισμού και στη θετική επίδρασή του στο σώμα, στο μυαλό και στην ψυχή. Μέσω της δράσης MoveNow, η Allianz ανοίγει δρόμο τόσο σε τοπικές, όσο και σε διεθνείς πρωτοβουλίες που ενισχύουν τη συμμετοχή στον αθλητισμό και απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και νέους, εστιάζοντας ταυτόχρονα στη διαφορετικότητα και στη συμπερίληψη. Με το MoveNow προτρέπουμε τους νέους να κινηθούν ξανά, βελτιώνοντας προς το καλύτερο τη ζωή τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δωρεάν, Allianz,dorean, Allianz