Τάσος Νούσιας: Η πρώτη μου αντίδραση ήταν «όχι, δεν θέλω να το κάνω»

20:36 18/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Πρέπει όμως να υπηρετήσεις μια γραμμή ενός ρόλου» διευκρινίζει ο Τάσος Νούσιας.

Για τον ρόλο που ερμήνευσε με επιτυχία στο σίριαλ του ΑΝΤ1, “Μάγισσα” και τις σκηνές βίας μίλησε μέσα σε όλα ο Τάσος Νούσιας βρέθηκε όταν βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι

του Σαββάτου (18.05.2024), στο “Καλύτερα δε γίνεται” του Alpha

«Πάντα, κάθε φορά που καλούμαστε να διαχειριστούμε βίαιες σκηνές, μας απασχολεί πολύ. Δηλαδή δεν είναι πάντα εύκολο και πρέπει να είμαστε πολύ σίγουροι ότι κοινή συναινέσει πάμε να δημιουργήσουμε κάτι το οποίο συμφωνημένα θα το κινήσουμε όλοι μαζί. Γιατί έχει βία, έχει σώμα, έχει ήχο και όλο αυτό είναι στρεσαριστικό» τόνισε αρχικά ο ηθοποιός.

«Τη βίαιη σκηνή με τη Μεταξία κληθήκαμε να την χειριστούμε πάρα πολύ προσεκτικά και η πρώτη μου αντίδραση ήταν “όχι, δεν θέλω να το κάνω αυτό! Γιατί να το κάνω;”.

Μετά βέβαια, εντάξει, πρέπει να υπηρετήσεις μια γραμμή ενός ρόλου και πάντα προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα γιατί αυτές είναι ακραίες σκηνές. Πολλώ δε μάλλον σήμερα».

  

«Δηλαδή να που δεν ταιριάζουμε με τον ήρωα στην Μάγισσα! Δεν θα μπορούσα εγώ ποτέ σε κανέναν, πολλώ δε μάλλον στη σχέση κόρης με πατέρας, να κάνω κάτι τέτοιο.

Μπορεί να φωνάξω, μπορεί να μου γυρίσει το μάτι γιατί είμαστε άνθρωποι αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος και να κρατάς τα όρια» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Τάσος Νούσιας.

To άρθρο Τάσος Νούσιας: Η πρώτη μου αντίδραση ήταν «όχι, δεν θέλω να το κάνω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τάσος Νούσιας,tasos nousias