Θέμης Γεωργαντάς: “Όταν μέθυσα με τις ρακιές στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι”

“Με έβλεπα έτσι και έλεγα Παναγία μου πως έγινε αυτό το πράγμα; Είχα φρικάρει” ανέφερε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ο Θέμης Γεωργαντάς σχολίασε στην κάμερα του I Love Σου Κου και στον Αλέξανδρο Ρούτα τη φετινή Eurovision και την τηλεοπτική στιγμή που ο ίδιος αισθάνθηκε άβολα και δεν ήθελε να βγει από το σπίτι του.

«Εμένα μου άρεσε πολύ η εμφάνιση

της Μαρίνας Σάττι και τον τελικό ήταν καλύτερη… Αν το χασμουρητό έγινε εσκεμμένα, ήταν μεγάλο λάθος. Εκπροσωπείς τη χώρα σου και πρέπει να σέβεσαι και τις άλλες χώρες. Αν δεν έγινε εσκεμμένα γιατί ήταν και άρρωστη και δεν ήταν καλά και αποκοιμήθηκε, δεν μπορώ να πω κάτι. Νιώθω την ανάγκη να τους στηρίξω γιατί νιώθω ότι όλοι της την έχουν πέσει στον Θανάση και στον Ζερόμ και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους. Αυτός ο ρόλος είναι πολύ δύσκολος» είπε ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Όταν είχα μεθύσει με τις ρακιές στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Μες στην Καλή Χαρά, που έγινε και viral, όταν κατάλαβα πόσοι το είχαν δει και το έπαιζαν και οι Ράδιο Αρβύλα, μετά δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι για λίγες ημέρες. Με έβλεπα έτσι και έλεγα Παναγία μου πως έγινε αυτό το πράγμα; Είχα φρικάρει. Η Ναταλία είναι σαν αδερφή μου. Αν βολέψει, θα ήταν πολύ ωραίο να συνεργαστούμε ξανά» πρόσθεσε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θέμης Γεωργαντάς, “Όταν, Ναταλίας Γερμανού,themis georgantas, “otan, natalias germanou