Λεβερκούζεν: Κοιτάζει προς Ισπανία για ενίσχυση

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ζει την πλέον ονειρική σεζόν κάθε ποδοσφαιρικής ομάδας. Είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια Γερμανίας για πρώτη φορά στην ιστορία της, βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ είναι με το ένα πόδι στον τελικό του UEFA Europa League, μετά το 2-0 εκτός έδρας επί της Ρόμα. Κι όλα αυτά χωρίς να έχει χάσει φέτος, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των 48 αήττητων αγώνων της Μπενφίκα από το 1965.

Φυσικά, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο δεν μένει στάσιμη και ήδη

σκανάρει την αγορά για περαιτέρω ενίσχυση. Συγκεκριμένα, έχει στρέψει το βλέμμα της προς την Ιβηρική χερσόνησο, μιας και τα τελευταία χρόνια, βρίσκει αυτό που χρειάζεται. Αυτό αποδεικνύουν οι μεταγραφές των Γκριμάλντο το καλοκαίρι και Μπόρχα Ιγκλέσιας τον χειμώνα.

Ο παίκτης που φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο η πρωταθλήτρια Γερμανίας είναι ο Αλέις Γκαρσία της Τζιρόνα, της έτερης ευχάριστης έκπληξης της φετινής σεζόν. Ο 26χρονος Ισπανός μέσος έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια την φετινή σεζόν, αποτελώντας έναν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας στο δρόμο προς τα αστέρια του Champions League. Έχει πετύχει 3 γκολ κι έχει μοιράσει 6 ασίστ, ενώ ήταν και στη λίστα της Μπαρτσελόνα τον χειμώνα. Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, ο οποίος μπορεί να φδώσει το κάτι διαφορετικό στην ομάδα του Ισπανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα