Σαλερνιτάνα – Αταλάντα 1-2: Βγήκε η αγγαρεία λίγο πριν παίξει όλη τη χρονιά!

35η αγωνιστική

Με το μυαλό στον ημιτελικό με την Μαρσέιγ για την διοργάνωση του Europa League (9/5) και τη ρεβάνς του 1-1 στο Βελοντρόμ, η Αταλάντα ταξίδεψε στο Σαλέρνο για να αντιμετωπίσει την ουραγό και ήδη υποβιβασμένη Σαλερνιτάνα που σε 34 αγώνες μετρούσε μόλις δύο νίκες! Η Αταλάντα που του χρόνου θα παίζει σίγουρα στην Ευρώπη (κυνηγάει όλα τα εισιτήρια) καθώς έχει να δώσει και τελικό κυπέλλου με την Γιουβέντους (15/5), αποφάσισε να οργανωθεί στο δεύτερο ημίχρονο…Βασικός αγωνίστηκε και έβγαλε

το πρώτο ημίχρονο ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης για τους γηπεδούχους, στον πάγκο έμεινε ο Κώστας Μανωλάς.

Οι γηπεδούχοι παίζοντας ελεύθερα κατάφεραν να προηγηθούν με τον νεαρό επιθετικό από το Τσαντ, Λουμ Τσαουνά να βάζει τέταρτο γκολ στην Ιταλία και πρώτο μέσα στο Σαλέρνο (1-0, 18ο λεπτό). Ο Γκασπερίνι έκανε rotation και πραγματοποίησε αλλαγές για να διορθώσει πράγματα στην επανάληψη.

Η Αταλάντα με τις κινήσεις από τον πάγκο κατόρθωσε να το γυρίσει μέσα σε 6 λεπτά. Ο Σκαμάκα ισοφάρισε και έφτασε τα 10 γκολ στη Serie A (1-1, 57o λεπτό) και ο Ολλανδός, Τέουν Κόουπμαϊνερς (12 γκολ), λίγο μετά την είσοδό του έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους (1-2, 63ο λεπτό).

Μόνη στην 5η θέση της κατάταξης η Αταλάντα (60β. +25 με καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Ρόμα (60β. +20), τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε στο Καμπιονάτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα