Ο Αρχιεπίσκοπος στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ι.Μ. Φθιώτιδος

12:47 19/5/2024 - Πηγή: dogma

Ο Αρχιεπίσκοπος, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών, είχε την ευκαιρία να ευλογήσει από κοντά τα ποιμαντικά, κατηχητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, που υλοποιούνται καθόλη την διάρκεια του χρόνου στο Κατασκηνωτικό Κέντρο με ευθύνη του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Κατά την επίσκεψη του αυτή, ο κ. Ιερώνυμος ευλόγησε μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων, μέλη της κατηχητικής συντροφιάς του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής

Νέας Άμπλιανης Λαμίας μαζί με τους υπευθύνους ιερείς τους, π. Αθανάσιο Κυρίτση και π. Αθανάσιο Σκαρμούτσο, τους κατηχητές τους, τους γονείς τους, αλλά και ομάδα μαθητών και μαθητριών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Φθιώτιδας.

Επίσης, ο κ. Ιερώνυμος περιηγήθηκε για μία ακόμη φορά στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Κατασκηνωτικού Κέντρου και ενημερώθηκε από τον κ. Συμεών για τον προγραμματισμό της φετινής θερινής περιόδου, η οποία θα ξεκινήσει στις 8 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 18 Σεπτεμβρίου.

Κατά την διάρκεια αυτών των περίπου 100 ημερών θα φιλοξενηθούν παιδιά και νέοι όλων των ηλικιών όχι μόνο από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, αλλά και από άλλες Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, από Μητροπόλεις της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ουκρανίας, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και από την ομογένεια.
Επίσης, θα πραγματοποιηθούν, εμβόλιμα και παράλληλα, συνέδρια και ημερίδες, οι τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου του Διενοριακού Πρωταθλήματος Νέων, αλλά και το 2ο Μεγάλο Υπαίθριο Μουσικό και Εικαστικό Φεστιβάλ στα μέσα του καλοκαιριού.

Ο κ. Ιερώνυμος προσέφερε ευλογίες στα παιδιά, τους ευχήθηκε για το καλοκαίρι και συνεχάρη τα κληρικά και λαϊκά στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος για το έργο, το οποίο επιτελούν στον νευραλγικό τομέα της νεότητος.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

The post Ο Αρχιεπίσκοπος στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ι.Μ. Φθιώτιδος appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα