Χρίσλα Γεωργακοπούλου σε Χρήστο Νικολόπουλο: Έχω παιδικό τραύμα με εσάς

12:45 19/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Οπότε καταλαβαίνεται πως από τα έξι μου, με συνοδεύετε» ανέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της μουσικής εκπομπής της ΕΡΤ, Νύχτα Στάσου με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Νίκο Νικολόπουλο. Η δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για το παιδικό τραύμα που έχει από τον Νίκο Νικολόπουλο.

«Καλώς σας βρήκα! Θέλω να σας πω ότι έχω ένα παιδικό τραύμα με εσάς γιατί ως πιτσιρίκι ήθελα πάρα πολύ να μάθω πιάνο.

Όταν

ξεκίνησα λοιπόν στα έξι μου χρόνια να σπουδάζω πιάνο, είχα έναν θείο, ο οποίος κάθε φορά που έμπαινε στο σπίτι, έπαιρνε το πράσινο μπαχ και μου έλεγε: Νικολόπουλο ξέρεις να παίζεις;».

«Οπότε καταλαβαίνεται πως από τα έξι μου, με συνοδεύετε» πρόσθεσε, γελώντας, η δημοσιογράφος για να λυθεί τόσο ο ίδιος ο Χρήστος Νικολόπουλος όσο και η υπόλοιπη τηλεοπτική παρέα εύκολα στα γέλια και να συνεχιστεί η «Νύχτα στάσου» στην ΕΡΤ.

Για την ιστορία της μουσικής εκπομπής, δε, αυτή τη νύχτα παρουσιάστηκε ένα αφιέρωμα σε αγαπημένα λαϊκά τραγούδια που υπογράφουν σολίστες του μπουζουκιού, οι οποίοι έγραψαν μεγάλες επιτυχίες χωρίς, απαραίτητα να έχουν υπηρετήσει συστηματικά τη δισκογραφία ως συνθέτες.

Τον πρώτο λόγο στο πάλκο είχαν ο Στάθης Αγγελόπουλο, οι συνθέτες και σολίστες του μπουζουκιού Βαγγέλης και Βασίλης Κορακάκη και η Στέλλα Καρύδα.

To άρθρο Χρίσλα Γεωργακοπούλου σε Χρήστο Νικολόπουλο: Έχω παιδικό τραύμα με εσάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα