Βελόπουλος: «Δεν μπορεί να μας λοιδορεί ο ξυπόλητος των Βαλκανίων»

«Ο πρωθυπουργός, που δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ το όνομα Μακεδονία για τους Σκοπιανούς, ανέφερε σε μία απλή δήλωση τρεις φορές τη φράση Βόρεια Μακεδονία. Από την άλλη, ο ίδιος στέλνει μήνυμα, λέγοντας ότι ο κεντρικός πυρήνας, ο πυρήνας δηλαδή της Συμφωνίας των Πρεσπών, που είναι μια προδοτική συμφωνία, έχει να κάνει με την τήρηση ή μη τήρηση της Συμφωνίας. Κάνει λάθος ο πρωθυπουργός. Επειδή δεν μπορεί να την καταγγείλει ο ίδιος, γιατί φοβάται, λέει ψέμματα», υποστηρίζει ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, σε σημερινή δήλωσή

του.

«Αφού, λοιπόν, παραβιάζουν τον πυρήνα της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών οι Σκοπιανοί», προσθέτει ο κ. Βελόπουλος, «είναι υποχρεωμένος πλέον ο πρωθυπουργός να καταγγείλει τη Συμφωνία. Και αν δεν μπορεί να την καταγγείλει, ας πιέσει τους Σκοπιανούς».

Επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζητάει «αντίμετρα τώρα, εμπάργκο, για να γονατίσουν οικονομικά και να καταλάβουν ότι εξαρτώνται από την Ελλάδα», ενώ, τέλος, επισημαίνει: «Δεν μπορεί να μας λοιδορεί ο ξυπόλητος των Βαλκανίων».

Keywords
Αναζητήσεις
velopoulos-den-borei-na-mas-loidorei-o-xypolitos-ton-valkanion.htm
Τυχαία Θέματα