«Κρύες σάλτσες» για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά και σαλάτες

Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε τέλεια λαδολέμονα, πλούσιες βινεγκρέτ, ωμές σάλτσες φρέσκιας ντομάτας, ιδιαίτερα πέστο, ελαφριές σος γιαουρτιού και πληθωρικά ντρέσινγκ μαγιονέζας.

Ένα βιβλίο - εργαλείο με όλα τα μυστικά για πανεύκολες, πεντανόστιμες σάλτσες για τα φαγητά και τις σαλάτες μας.

Συμβουλές και οδηγίες για τέλεια λαδολέμοναΔεκάδες τρόποι να τα νοστιμίσουμε, μυρωδάτα λαδολέμονα με λίγα υλικά, σος με λάδι και άλλα εσπεριδοειδή, εμπλουτισμένα με διάφορα φρούτα. Πώς θα «δέσουν», με τι ταιριάζουν, δεκάδες

ιδέες και συνταγές.

Απλά λαδόξιδα, πλούσιες βινεγκρέτΠοια είναι η αναλογία, τι μουστάρδες χρησιμοποιούμε, πώς φτιάχνουμε πυκνόρρευστες, αρωματικές βινεγκρέτ για σαλάτες και φαγητά.

Ωμές σάλτσες φρέσκιας ντομάτας 3 τρόποι να τις φτιάξουμε, δεκάδες οι εφαρμογές τους. Ιδέες και συνταγές με το καλοκαιρινό λαχανικό.

Πέστο μυρωδικώναναλυτικά όλες οι οδηγίες για να φτιάξουμε επιτυχημένα πέστο από διάφορα μυρωδικά. Το κλασικό πέστο βασιλικού, αλλά και πέστο α λα σιτσιλιάνα με ντομάτα και βασιλικό, «ελληνικότατο» πέστο ρίγανης με φέτα, με μαϊντανό και αντζούγιες και άλλες μοναδικές συνταγές.

Σάλτσες γιαουρτιού και λευκών τυριών Οδηγίες και εφαρμογές. Γιαούρτι, φέτα, ανθότυρο, κατίκι και άλλα λευκά ξινοτύρια επιστρατεύονται για να νοστιμίσουν και να συνοδεύσουν τα λαδερά, τα τηγανητά, τα ζυμαρικά, τις σαλάτες μας.

Ντρέσινγκ με μαγιονέζαπώς τη φτιάχνουμε, με τι ταιριάζει. Ακόμη, αγιολί, σος κοκτέηλ, «χίλια νησιά» και άλλες διάσημες σος με μαγιονέζα.

Κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής 26/5.

Keywords
Αναζητήσεις
krya saltsa zymarikon, σαλτσα χιλια νησια
Τυχαία Θέματα