Κιμάς πλακέ στην κατάψυξη
15:14 23/5/2014
- Πηγή: Gastronomos
Για να καταψύξουμε σωστότερα τον κιμά που μόλις αγοράσαμε, τον χωρίζουμε στις δόσεις που θέλουμε, τον βάζουμε σε νάιλον σακουλάκια και τον πιέζουμε με τις παλάμες μας ώστε να γίνει πλακέ. Έτσι αποθηκεύεται καλύτερα στην κατάψυξη, καταψύχεται και αποψύχεται γρηγορότερα και χωρίς, όπως συνήθως συμβαίνει, να έχει αποψυχθεί μεγάλο μέρος του και στο κέντρο να μένει παγωμένος.
Keywords
Τυχαία Θέματα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Gastronomos
- Τελευταία Νέα Gastronomos
- Κιμάς πλακέ στην κατάψυξη
- Απόλαυση χωρίς ενοχές με ψωμί Prokorn
- Το ΤeM Boutique Hotel αποκτά εστιατόριο
- Μοσχάρι στρόγγανοφ
- Ο Γιάννης Μπλαντής με τα μυρωδικά
- Στο Χάνι του Χανιά (Τρίκαλα Κορινθίας)
- Σολομός στον φούρνο με σάλτσα μυρωδικών
- Πώς καθαρίζουμε τη σελινόριζα
- Σάντουιτς με αυγό και πάστα ελιάς
- Σε αδράνεια ο νόμος για το ζύγισμα του ψωμιού στους φούρνους
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές
- Πατατοκροκέτες γεμιστές με τυρί
- Πατάτες με λουκάνικα στην κατσαρόλα
- Ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές
- Κοτόπουλο με ατζίκα και υβριστόν
- Δροσερή Σαλάτα με Πλιγούρι
- Ο όμιλος Toshiba θα δραστηριοποιηθεί στην καλλιέργεια και πώληση λαχανικών
- Πραγματικό σύνδρομο η ακατάσχετη νυχτερινή λαιμαργία
- Νέα σάλτσα για Pizza
- Νέες μειωμένες τιμές από την Melissa
- Τα εξαιρετικά μούσμουλα της οικογένειας Καραμπή