Βόλος: Επιδειξίας μπούκαρε σε επιχείρηση -«Με κυνήγησε και έδειξε τα γεννητικά του όργανα», λέει η υπάλληλος

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται μία 23χρονη κοπέλα, η οποία δέχτηκε απρόκλητη σεξουαλική επίθεση από 40χρονο, στο Βόλο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του taxydromos.gr, ο 40χρονος εισέβαλε μέσα στην επιχείρηση εστίασης που εργάζεται η νεαρή γυναίκα και άρχισε να την κυνηγάει επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα και υβρίζοντάς την χυδαία. Η κοπέλα σάστισε, ωστόσο κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της μολονότι βρισκόταν μόνη της στο μαγαζί και μόλις είχε ξεκινήσει τη βάρδια της. Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην ευρύτερη

περιοχή των Παλαιών.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και η 23χρονη ενημέρωσαν σχετικά την αστυνομία και από χθες έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης, που φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχολογικά, αλλά και αλκοολισμού και είναι γνωστός στην περιοχή.

«Με κυνήγησε, έτρεξα να τον αποφύγω», λέει η 23χρονη στο Βόλο

Όλα συνέβησαν γύρω στις 6 το απόγευμα, όποτε ανέλαβε δουλειά η 23χρονη.

«Με κυνήγησε, έτρεξα για να τον αποφύγω και όταν γύρισα να τον κοιτάξω είδα ότι είχε ανοίξει το φερμουάρ και επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα»., περιέγραψε σοκαρισμένη στο taxydromos.gr, η 23χρονη κοπέλα που δέχτηκε την επίθεση.

«Ηταν μόλις είχα πιάσει δουλειά και ήμουν μόνη μου στο μαγαζί. Έστηνα τα τραπέζια και κατάλαβα ότι κάποιος με παρακολουθεί. Φατσικά είναι γνωστός στον Βόλο και έχω ακούσει να τον αποκαλούν "ο τρελός". Ανέπτυξα ταχύτητα για να κλειδώσω το μαγαζί για να μην μπει μέσα και τότε ξεκίνησε να με κυνηγάει. Μπήκα μέσα και κόλλησε στην πόρτα. Άρχισε να με απειλεί εκτοξεύοντας χυδαίες και πρόστυχες εκφράσεις», συνεχίζει η ίδια.

Με ψυχραιμία και ασφαλής εντός του καταστήματος που ήταν σήκωσε το κινητό της και τον προειδοποίησε πως θα τον καταγράψει. Τότε μόνο ο 40χρονος τράπηκε σε φυγή και δεν ξαναγύρισε.

«Με πήρε αμέσως η υπάλληλός μου τηλέφωνο και μου είπε τι είχε γίνει»

Μιλώντας στο ίδιο μέσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ανέφερε πως το ίδιο μεσημέρι ο δράστης είχε επισκεφτεί ξανά το μαγαζί.

«Τον βρήκα μέσα στην αποθήκη του καταστήματος, δεν ξέρω πώς μπήκε. Μου ζήτησε μία κόκα κόλα και μου είπε ότι είναι άστεγος. Του έδωσα, όμως στη συνέχεια ζήτησε και ένα μπουκάλι κρασί, δηλώνοντας πως είναι αλκοολικός. Τότε τον έδιωξα», περιέγραψε ο ιδιοκτήτης, αδυνατώντας να πιστέψει τι θα ακολουθούσε λίγες ώρες αργότερα.

«Με πήρε αμέσως η υπάλληλός μου τηλέφωνο και μου είπε τι είχε γίνει. Μου περιέγραψε τον άνδρα και τη στιχομυθία που είχαν μεταξύ τους και κατάλαβα ότι ήταν ο ίδιος που έδιωξα κακήν κακώς το μεσημέρι. Ενημερώσαμε την αστυνομία, η οποία είπε ότι θα ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του», πρόσθεσε ο ίδιος στο taxydromos.gr, εκφράζοντας ανακούφιση που «ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα χειρότερο στην κοπέλα που ήταν μόνη της εκείνη την ώρα στο μαγαζί».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα