Κόρινθος: Νεαρή γυναίκα δεν πρόλαβε και γέννησε σε προαύλιο νοσοκομείου

Ένα απίστευτο αλλά και συνάμα ευχάριστο γεγονός συνέβη στο νοσοκομείο της Κορίνθου το βράδυ του Σαββάτου (18/5), καθώς μία γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι, ωστόσο η νεαρή κοπέλα δεν πρόλαβε να περάσει τις πόρτες του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να γεννήσει στο προαύλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr, αργά το βράδυ του Σαββάτου η 24χρονη από τους Αγίους Θεοδώρους άρχισε να νιώθει πόνους ενώ βρισκόταν στο σπίτι της.

Μητέρα και νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας

Όπως ήταν φυσικό ο σύζυγός της, ανησύχησε και αμέσως τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, ωστόσο

η γυναίκα δεν πρόλαβε να κατέβει από το αυτοκίνητο και έτσι γέννησε το δεύτερο παιδάκι της στο προαύλιο του νοσοκομείου.

Ο σύζυγος όντας σε κατάσταση πανικού και μην ξέροντας τι να κάνει και θέλοντας να βοηθήσει τη σύζυγό του, φώναξε αμέσως έντρομος γιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τη νεαρή κοπέλα να γεννήσει.

Αφού γέννησε τόσο η 24χρονη όσο και το νεογέννητο μωράκι, μεταφέρθηκαν αμέσως στο χειρουργείο, όπου αφαιρέθηκε ο πλακούντας.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και το μωράκι γεννήθηκε υγιέστατο, και έτσι τόσο η μητέρα όσο και νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα