«Έκρηξη» από Αταμάν και αποβολή πριν από το φινάλε του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με δεύτερη τεχνική ποινή

22:03 18/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Δυο ξεσπάσματα είχε ο Εργκίν Αταμάν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στην έδρα του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Basket League. Ο Τούρκος κόουτς των “πρασίνων” δεν ολοκλήρωσε το ματς στον πάγκο της ομάδας, αφού αποβλήθηκε.

Με τον Χρήστο Σερέλη να εκτελεί

χρέη πρώτου προπονητή, μετά τα μέσα της 4ης περιόδου, αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός στην έδρα του ΠΑΟΚ, αφού ο Εργκίν Αταμάν αποβλήθηκε από τους διαιτητές.

Στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης ο Εργκίν Αταμάν διαμαρτυρήθηκε για ένα φάουλ του Άλστον στον Παπαπέτρου.

Οι διαιτητές χρέωσαν με απλό φάουλ τον Αμερικανό των γηπεδούχων, με τον Τούρκο προπονητή να εκρήγνυται, να χρεώνεται με τεχνική ποινή και να ζητάει αντιαθλητικό (οι διαιτητές συμβουλεύτηκαν το replay και η αναμέτρηση συνεχίστηκε).

Ο Εργκίν Αταμάν πήρε και δεύτερη τεχνική ποινή 6:43 πριν από το φινάλε του αγώνα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να πάει στα αποδυτήρια.

Ο Τούρκος προπονητής διαμαρτυρήθηκε για ένα αμυντικό φάουλ που χρεώθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις, ζήτησε επιθετικό του Τζάστιν Άλστον σε έντονο ύφος, αποδέχθηκε την απόφαση των διαιτητών και πήγε στα αποδυτήρια.

To άρθρο «Έκρηξη» από Αταμάν και αποβολή πριν από το φινάλε του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με δεύτερη τεχνική ποινή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα