Έξαλλη η Άννα Χατζησοφιά για τη Βίκυ Καγιά: Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε;

19:45 19/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η απόφαση της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου να χρίσει υποψήφια για βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου απέναντι στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη τη Βίκυ Καγιά, εξόργισε την Άννα Χατζηφοσιά. Και δεν το… έκρυψε.

Η Βίκυ Καγιά πρωταγωνιστεί στην ταινία Πολύδροσο, του Αλέξανδρου Βούλγαρη και η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου θεώρησε ότι η ερμηνεία της αξίζει μια υποψηφιότητα για βραβείο. Αλλά η Άννα Χατζησοφιά αναρωτήθηκε: «πόσα θέλετε να μας τρελάνετε;».

«Πόσα θέλετε συνάδελφοι εκεί στην Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για

να μας τρελάνετε;

Υποψήφιες για το βραβείο α γυναικείου ρόλου και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Βίκυ Καγιά;», έγραψε η Άννα Χαζτησοφιά σε ανάρτησή της στο Facebook.

 

Στην ταινία «Πολύδροσο», η Σοφία, αφήνει τον φίλο της στο σπίτι της και επιστρέφει στο πατρικό της, στο Πολύδροσο, καθώς τη χρειάζεται η μητέρα της, η Σοφία, που είναι άρρωστη.

Στη γειτονιά που μεγάλωσε την περιμένουν όλοι οι λόγοι που την έκαναν κάποτε να θέλει να φύγει. Το Πολύδροσο είναι ένα απομονωμένο προάστιο και οι Σοφίες περνάνε τις ημέρες τους σκοντάφτοντας σε φαντάσματα του παρελθόντος.

Οι δυο τους κάνουν βόλτες, κοιμούνται αγκαλιασμένες, φτιάχνουν μαραθόπιττες, καλούν φίλους, βλέπουν ταινίες, συναντούν τις αναμνήσεις τους, αναθερμαίνουν τη μοναδική σχέση μάνας και κόρης.

To άρθρο Έξαλλη η Άννα Χατζησοφιά για τη Βίκυ Καγιά: Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έξαλλη, Άννα Χατζησοφιά, Βίκυ Καγιά, Πόσα,exalli, anna chatzisofia, viky kagia, posa