Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με την πολιτική και είσαι δημοσιογράφος δεν έχει επιστροφή»

17:51 19/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο δημοσιογράφος που βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Kοινωνία Ώρα MEGA» μαζί με την Ανθή Βούλγαρη, μίλησε σήμερα (19.05.2024), στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Κυριακή μεσημέρι εμείς μπαίνουμε στην προετοιμασία της εκπομπής για την Δευτέρα. Τα σαββατοκύριακα ξυπνάω και πάλι 4 παρά τέταρτο, είναι συνήθεια. Το βιολογικό ρολόι χρειάζεται περίπου δέκα μέρες για να αλλάξει, το έχω δοκιμάσει στις διακοπές μου. Το πρωινό ξύπνημα δεν το κάνω μόνο τώρα που είμαστε με την Ανθή στο καθημερινό,

πρώτα είχα το MEGA Σαββατοκύριακο», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Πιστεύω ότι η βασική ενημέρωση είναι μόνο το πρωί»

Για την πρωινή ενημέρωση επεσήμανε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Όταν ξεκινήσαμε στις 05:30 λέγαμε ”ποιος θα μας δει” κι όμως από τα μηνύματα φαινόταν ότι υπάρχει κόσμος. Πιστεύω ότι η βασική ενημέρωση από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο είναι μόνο το πρωί, μέχρι να φύγει ο άλλος από το σπίτι, μετά ενημερώνονται από τα site.

Η εκπομπή δεν πρέπει να έχει μόνο ένα πράγμα, πρέπει να πεις όσο το δυνατόν περισσότερες ειδήσεις γρήγορα, ώστε ο άλλος να τις ακούσει και να φύγει».

Δεδομένου της μακράς πορείας που έχει διαγράψει ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής στα δελτία ειδήσεων ερωτηθείς ο ίδιος τι είναι αυτό που προτιμάει, τις ενημερωτικές εκπομπές ή τα δελτία ειδήσεων απάντησε: «Προτιμώ τις εκπομπές. Ο τηλεθεατής με την εκπομπή πρέπει να περάσει ωραία η ώρα του στο σπίτι, ενώ το δελτίο ειδήσεων είναι τρία τέταρτα, θα κάτσει να το παρακολουθήσει και να φύγει».

«Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με την πολιτική και είσαι δημοσιογράφος δεν έχει επιστροφή»

Αναφερόμενος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και την παρουσία επώνυμων υποψηφίων στα ευρωψηφοδέλτια των κομμάτων είπε ότι αυτό είναι κάτι που πάντα συνέβαινε.

Και συμπλήρωσε: «Από τους υποψήφιους που φιλοξενούμε και στην εκπομπή είναι κάτι νέα παιδιά με φοβερά μάστερ που όντως έχουν κάτι να προσφέρουν στην Ευρωβουλή και αξίζει να ψηφίσει κάποιος αυτός τα παιδιά. Υπάρχουν όμως και οι επώνυμοι που δεν έχουν κάποια ειδίκευση απλώς είναι γνωστοί κι αυτοί θα πάρουν το σταυρό».

Ενώ στις φήμες που το ήθελαν να ”κατεβαίνει” υποψήφιος σχολίασε ο ίδιος «άμα είσαι γιατρός, δικηγόρος ή οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα αυτό έχει επιστροφή, όταν είσαι δημοσιογράφος δεν έχει επιστροφή ή θα βάλεις υποψήφιος και θα φύγεις από την δημοσιογραφία».

«Αυτό που μας καθόρισε με την Ανθή είναι η χημεία μας»

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος μίλησε για την συνεργασία του με την Ανθή Βούλγαρη με τον Κώστα Τσουρό να τον ρωτάει αν υπάρχει κάτι που τον εκνευρίζει στην Ανθή Βούλγαρη. «Καμιά φορά στην Ανθή με εκνευρίζει που λέει ότι δεν μπορεί να ξυπνάει πρωί», αποκάλυψε και παράλληλα παραδέχθηκε «εμάς αυτό που μας καθόρισε είναι η χημεία με την Ανθή».

To άρθρο Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με την πολιτική και είσαι δημοσιογράφος δεν έχει επιστροφή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιορδάνης Χασαπόπουλος,iordanis chasapopoulos