Το στρατηγικό θαύμα του Μητσοτάκη

Αδίκως ο Μητσοτάκης δέχεται αρνητική κριτική για τις επιλογές πολιτικών και προσώπων! Είναι πραγματικά εξαιρετική η στρατηγική που εφαρμόζει!

Ο Μητσοτάκης, όπως δηλώνει ο ίδιος, αυτοτοποθετείται στο δεξιό άκρο του σοσιαλιστικού φάσματος (σοσιολίμπεραλ). Μετά τους μετανοημένους πολιτικούς νάνους του Καραμανλισμού, τους κομμουνιστές τύπου Αντώναρου και Σπηλιωτόπουλου, βρέθηκε επιτέλους ένας πραγματικά μεγάλος πολιτικός που δηλώνει ξεκάθαρα πως η ΝΔ δεν έχει σχέση με τη Δεξιά. Θέλει

θάρρος, θέλει κότσια για να το παραδεχτεί κανείς εντός της ΝΔ, πόσο μάλλον στη θέση του προέδρου της.

Ξεχνάμε δια παντός πλέον τη σύνδεση ΝΔ και Δεξιάς.

Πάμε τώρα ως προς το ρόλο της στον σοσιαλισμό.

Τί σημαίνει «εντός του σοσιαλιστικού φάσματος»;

Ας μην παρασυρθούμε από ημιμαθείς, ας πάρουμε την original ερμηνεία:

«Ο στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, της δικτατορίας του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση ως ανώριμη βαθμίδα της κομμουνιστικής κοινωνίας.» (http://www.kke.gr/taytothta/)

(Τελικά δεν ήταν τυχαίο ότι η ΝΔ νομιμοποίησε το ΚΚΕ...)

Ξέρουμε λοιπόν τον στόχο της ΝΔ.

Όμως σε ποιό ακριβώς σημείο βρίσκεται τώρα ως προς αυτό το στόχο;

Τί σημαίνει social-liberal;

Αριστερός φιλελευθερισμός (”left liberalism in Germany”).

Ποιός είναι ο χαρακτηριστικός εκπρόσωπος αυτής της ιδεολογίας στην Ελλάδα;

Το Ποτάμι. (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Social_liberalism)

Συνεπώς ο Μητσοτάκης κάνει ταυτόχρονα δύο πολύ θετικές ενέργειες: μετατρέπει τη ΝΔ σε Ποτάμι (=την εξαφανίζει) και τοποθετεί τους πολιτικούς που συμμετέχουν σε αυτή ξεκάθαρα πλέον εντός του σοσιαλιστικού τόξου, δηλαδή μαζεύει τα τσαντίρια από το πατριωτικό χωράφι και τα τοποθετεί στο απέναντι οικόπεδο, εκεί που πραγματικά ανήκουν.

Ως αυθεντικό σοσιαλιστικό κόμμα, η ΝΔ ενσωματώνει θαρραλέα πλέον κάθε λογής σοσιαλιστή:

Αυθεντικούς εκφραστές της ιδεολογίας που πρεσβεύει (Ποτάμι), με επικεφαλής τον Μαυρωτά.ΠΑΣΟΚεμον εποχής του «αρχιερέα της διαπλοκής» (που οργάνωσε και κουκούλωσε το πλιάτσικο του χρηματιστηρίου και της Ολυμπιάδας, οργάνωσε το πλιάτσικο του ευρώ και των εξοπλισμών), με επικεφαλής τη Μενδώνη.Συριζαίους (εποχής αντιπατριωτικού μένους στους διαμαρτυρόμενους για το δημοκρατικό δικαίωμά τους να πουν ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και του Ματιού), με επικεφαλής τον Τσουβάλα.

Γιατί ήταν ανάγκη να ενταχθεί ο εκτελεστικός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ, αυτός που έδωσε στημένο άλλοθι στον Τσίπρα για τη δολοφονία 100 ψυχών και που επέβαλε τον αποκλεισμό από τη δημοκρατική διαδικασία του δημοψηφίσματος για τη Μακεδονία;

Διότι αφενός πρέπει να υπάρξει ενδοσοσιαλιστική ειρήνη, και αφετέρου η δημοκρατία είναι αντίθετη του σοσιαλισμού:

«ήλθε ο Λένιν να την επανεντάξει στον κομμουνιστικό τρόπο παραγωγής και να ταυτίσει ξεκάθαρα το σοσιαλισμό με τη δικτατορία του προλεταριάτου.» (https://tetradia-marxismou.gr/μαρξισμός-κομμουνιστική-χειραφέτηση/)

Ο Μητσοτάκης πράττει καλώς εντάσσοντας όσους περισσότερους σοσιαλιστές μπορεί εντός της κυβέρνησης και της ΝΔ. Όραμα του σοσιαλισμού είναι η πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του πολιτικού προσωπικού. Αυτό ακριβώς κάνει και το κάνει πολύ καλά μέχρι τώρα.

Η πεφωτισμένη Δεξιά βρίσκεται στην Πολιτειακή Παράταξη.

Στήριξε και στηρίζει Μητσοτάκη με σκοπό να τον βοηθήσει να ηγηθεί της αντίπαλης, της Δημοκρατικής Παράταξης της Ελλάδας. Είναι το πιο εθνικά υγιές στοιχείο του σοσιαλισμού επειδή βρίσκεται στο ακροδεξιό τμήμα του σοσιαλισμού.

Ευχόμεθα ολόψυχα καλή επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα