Ο καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Συννεφιασμένη Κυριακή, με τοπικές μπόρες – Επιμένει η σκόνη

Συνεχίζεται η παρουσία της σκόνης στην ατμόσφαιρα τις επόμενες ημέρες με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή στα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως το μεσημέρι απόγευμα με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, το μεσημέρι απόγευμα λίγες μπόρες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα διατηρηθούν αυξημένες

στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη έως 5 μποφόρ, ανατολικοί στο Ιόνιο, βόρειοι στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 με 30 και κατά τόπους, κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά και την Κρήτη τους 31 με 32 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι ασθενείς και στον Ευβοϊκό βορειανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στο νομό Θεσσαλονίκης προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες έως το απόγευμα. Οι άνεμοι ασθενείς.  Η θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά  πιο πυκνές .Το μεσημέρι απόγευμα λίγες μπόρες θα εκδηλωθούν στα βόρεια και στα ορεινά ηπειρωτικά. Οι συγκεντρώσεις της σκόνης θα διατηρηθούν αυξημένες. Οι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα κεντρικά και νότια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιαννόπουλο, Συννεφιασμένη Κυριακή, – Επιμένει,giannopoulo, synnefiasmeni kyriaki, – epimenei