Σαλάτα με καρδιές μαρουλιού και τυρί μανούρι

Προσθήκη στα αγαπημένα

ΥΛΙΚΑ

150 γρ. καρδιές μαρουλιού ψιλοκομμένες1 φλ. ντοματίνια σε ροδέλες150 γρ. τυρί μανούρι

Για το ντρέσινγκ:

4 κ.σ. ελαιόλαδο Απαρθενάσα1 κ.γ. μουστάρδα3 κ.σ. χυμό λεμόνιΑλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ’ ένα τηγάνι βάζουμε το μανούρι και το σοτάρουμε 1-2 λεπτά μέχρι να ροδίσει και στις δύο
πλευρές. Το αφήνουμε να κρυώσει. Ρίχνουμε το μαρούλι και τα ντοματίνια σε μία πιατέλα και μετά προσθέτουμε το ντρέσινγκ. Ανακατεύουμε και στη συνέχεια τοποθετούμε το μανούρι στο κέντρο της πιατέλας. Σερβίρουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα