Μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας

Προσθήκη στα αγαπημένα

ΥΛΙΚΑ
• 1/2 φλ. Απαρθενάσα ελαιόλαδο
• 3 αβγα
• 1/3 φλ. καστανή ζάχαρη
• 1/3 φλ. λευκή ζάχαρη
• 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
• 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
• 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
• 1/2 κ.γ. αλάτι
• 2 + 1/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 1/2 φλ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας σε σταγόνες
• 1/2 φλ. κουβερτούρα σοκολάτας γάλακτος σε σταγόνες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ

βάζουμε το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, τα αβγά και το αλάτι και χτυπάμε το μίγμα μέχρι να ασπρίσει και να γίνει κρέμα.


Προσθέτουμε το αλεύρι, τη σόδα, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια και πάλι ανακατεύουμε. Τέλος βάζουμε τα κομματάκια σοκολάτας και αναμειγνύουμε.


Βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.


Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, ρίχνουμε 1 κουταλιά σπάτουλας παγωτού κάθε φορά, πιέζουμε ελαφρά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 8 λεπτά ακριβώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπισκότα,biskota