Υπόκλιση στον Ελ Κααμπί – Βλέπουν την πλάτη του Ντρογκμπά, Ομπαμεγιάνγκ, Σαλάχ και Μανέ!

Σεζόν καριέρας κάνει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ο Ολυμπιακός όπως είναι λογικό τρίβει τα… χέρια του, για τα όσα έχει πετύχει ο Αφρικανός.

Ο Μαροκινός αποκτήθηκε το καλοκαίρι και σίγουρα κανείς δεν περίμενε το τι ακριβώς θα κάνει με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, έχοντας αφήσει άφωνη όλη την Ευρώπη.

Μέχρι τώρα σε συνολικά 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει 32 γκολ,

μοιράζοντας παράλληλα και τρεις τελικές πάσες.

Γι’ αυτό άλλωστε ο Ολυμπιακός… τρέχει να τον κλείσει και για τα επόμενα χρόνια, ενώ αρκετές ομάδες φαίνεται ότι τον τσεκάρουν για το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Ωστόσο το πιο σημαντικό ρεκόρ που έχει πετύχει ο Ελ Κααμπί είναι στην Ευρώπη, εκεί που έχει σημειώσει συνολικά 13 τέρματα σε Europa League και Conference League.

Ελ Κααμπί: Βλέπουν την πλάτη του Ντρογκμπά, Ομπαμεγιάνγκ, Σαλάχ και Μανέ!

Με τις φανταστικές εμφανίσεις που έχει κάνει, ειδικά κόντρα στην Άστον Βίλα ο 30χρονος επιθετικός πέτυχε πέντε γκολ σε 2 εμφανίσεις, δείχνοντας το πόσο killer είναι.

Έχοντας φτάσει στα 13 γκολ λοιπόν, έχει καταφέρει ήδη να γράψει ιστορία, όντας ο Αφρικανός με τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν στην Ευρώπη.

Πίσω του βρίσκονται ονόματα όπως ο Χάλερ, ο Ντρογκμπά, ο Ομπαμεγιάνγκ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Σαντιό Μανέ, κάτι που κάνει το επίτευγμα του ακόμα πιο σημαντικό.

Πλέον μένει να δούμε αν στο τελικό του Conference League, θα βρει και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας τη σεζόν ακόμα πιο… μαγική.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα