Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Δέσπω αναλαμβάνει το αρχοντικό

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Συναρπαστική συνεχίζεται η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» με νέες ανατροπές να έρχονται στα επόμενα επεισόδια.

Η δραματική σειρά του Alpha αποκαλύπτει στη συνέχεια το μέλλον και τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή της Δέσπως που αναμένεται να έχει κυριαρχικό ρόλο στο αρχοντικό.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Δέσπω αναλαμβάνει το αρχοντικό

Στη συνέχεια της καθηλωτικής ιστορίας του Alpha, στο επίκεντρο των εξελίξεων αναμένεται να βρεθεί και πάλι η Δέσπω που θα

ξεδιπλώσει το σκοτεινό σχέδιο της.

Η Δέσπω έχει βάλει σε πλήρη δράση το δικό της σχέδιο και αφού αρχικά η ανιψιά του Λεοντίου, εξωθεί τα πράγματα στα άκρα για τον Χρήστο και την Ιουλία πλέον βάζει στο στόχαστρο της και τον Γιωργίκη.

Η υπηρέτρια της Ιουλίας και του Γιωργίκη είναι έγκυος και πάνω σε αυτό θα πατήσει ούτως ώστε να πείσει την πρώτη να παραμείνει στη δουλειά καθώς την έχει μεγάλη ανάγκη.

Η Ιουλία όμως δεν γνωρίζει πως η Δέσπω έχει βάλει στόχο να ξεμυαλίσει τον άντρα της και μάλιστα κάνει έρωτα μαζί του! Δεν θα μείνει όμως μόνο εκεί καθώς στόχος της είναι να έχει τον πλήρη έλεγχο του αρχοντικού και θα τα καταφέρει..

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη στις 22:40:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αναστάτωση για τον Χρήστο- Σε σοκ με την Ιουλία

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα ζητά βοήθεια απο τον Κωστή για να σώσει την κόρη της

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ζανέτ δίνει τελεσίγραφο στον Σωτηράκη

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία καταρρέει μετά τον βάναυσο ξυλοδαρμό της

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα