Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτός είναι το επόμενο θύμα της Κούλας

Ανατροπές θα έχει η γη της ελιάς στα επόμενα επεισόδια με την Κούλα να βρίσκει το επόμενο θύμα της το οποίο έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί.

Η σειρά του Mega συνεχίζει να σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση την ώρα που ο Μάνος αναγκάζεται να παραδεχτεί την αλήθεια σε όλους για τον εθισμό του.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το επόμενο θύμα της Κούλας

Η Μαρίνα τονίζει στον Μάνο ότι οι αμφεταμίνες τον έχουν κάνει πολύ νευρικό και τον βάζει να απολογηθεί στην Αμαλία. Ο Πότης και η Άννα ενδίδουν στον εκβιασμό της Χρυσούλας και

της δίνουν τα χρήματα που συμφώνησαν.

Η Κούλα θα δει τον Κουράκο στο δρόμο και θεωρεί πως είναι ο καρμικός της έρωτας. Έλα όμως που θα καταφτάσει στη Μάνη και το φλερτ της, ένας 82χρονος ο οποίος είναι το επόμενο θύμα που θα παντρευτεί.

Ο Άγγελος, ο 82χρονος, κλέβει τις εντυπώσεις και η Αρετή με την Ασπασία είναι ενθουσιασμένες μαζί του. Η Χρυσούλα πηγαίνει στην τράπεζα να καταθέσει τα λεφτά που πήρε από Πότη και Άννα αλλά εκείνη τη στιγμή ένας ληστής της τα παίρνει.

Στο μεταξύ η Κούλα γνωρίζει τον Άγγελο στον Δημοσθένη ενώ σχεδιάζει να του φάει ακόμη περισσότερα λεφτά χωρίς να τον παντρευτεί. Η ανατροπή όμως έρχεται καθώς ο Άγγελος στριμώχνει όλο και περισσότερο την Κούλα χωρίς να κάνει πίσω στα δικά του θέλω.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Ορέστης από τη Μάνη

Τηλεθέαση: Ανατροπή από τις Ψυχοκόρες κόντρα στη Γη της ελιάς – Τι έκαναν MasterChef, Survivor

Survivor προτεινόμενοι 16/5: MEGA POLL! Ψηφίστε ποιος παίκτης θέλετε να αποχωρήσει!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα