Ολυμπιακός: Μίλησαν με τον Μπιελ για να γυρίσει – Τι τους είπε

Ολυμπιακός: Μίλησαν με τον Πεπ Μπιελ για να γυρίσει από την Μπουντεσλίγκα και την Άουγκσμπουργκ στον Ολυμπιακό στον οποίο ανήκει ώστε να αξιολογηθεί από τον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ.

Ο Πεπ Μπιελ ήρθε πριν από δύο χρόνια για να γίνει μία σημαντική μονάδα στον Ολυμπιακό,

καθώς οι ερυθρόλευκοι έφερναν στην Ελλάδα έναν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος της Δανίας. Τον πίστεψαν και τον… πιστεύουν τον Μπιελ οι ερυθρόλευκοι και δηλώνουν πεπεισμένοι πως με την βοήθεια του Μεντιλίμπαρ θα «ξεκλειδώσει» και θα αποδώσει τα μέγιστα.

Το θετικό είναι πως ο Μπιελ διαθέτει στοιχεία που αρέσουν στον Μεντιλίμπαρ, όπως ταχύτητα, καλή τεχνική κατάρτηση και καλά τελειώματα.

Όμως, στην επαφή που έγινε αναφορικά με το μέλλον του Πεπ Μπιελ, ο Ισπανός ήταν κατηγορηματικός.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω πίσω», ήταν το μήνυμα που έφτασε στα αφτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Και μάλιστα ο Μπιελ ξέκοψε κάθε κουβέντα. ΟΧΙ λοιπόν στην πρόταση επιστροφής του Ολυμπιακού, με τον οποίο όμως έχει συμβόλαιο.

Δεν προσαρμόστηκε ποτέ ο Μπιελ στις απαιτήσεις ενός οργανισμού όπως ο Ολυμπιακός. Στην πίεση. Εδώ ούτε με τους ισπανόφωνους παίκτες των ερυθρόλευκων δεν κατάφερε να κολλήσει.

Χαλαρός τύπος ο Ισπανός, έψαχνε και ψάχνει ένα ήρεμο και λιγότερο αγχωτικό επαγγελματικό περιβάλλον από αυτό των ερυθρόλευκων. Όπως αυτό της Κοπεγχάγης, από την οποία τον αγόρασε ο Ολυμπιακός.

Πάντως θα έχουμε και άλλα… επεισόδια στην υπόθεση Μπιελ, που σε 10 εμφανίσεις στη Γερμανία δεν έχει βάλει γκολ και δεν έχει καταγράψει κάποια ασίστ.

Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα με ένα ποσό γύρω στα 5 εκατ. φεύγει… χθες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ο πρόσφατος παραγκωνισμός του Γιόβετιτς τι σημαίνει; Η απάντηση στο βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Αλλαγή λόγω Conference!

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η δύσκολη απόφασή του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα