Βαγγέλης Μαρινάκης: Η δύσκολη απόφασή του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η δύσκολη απόφασή του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ και η επόμενη μέρα με γήπεδο πάνω από 50.000 θέσεις.

«Το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο δεν αρμόζουν στο καθεστώς και τις φιλοδοξίες του συλλόγου», είπε σε συνέντευξή του στην Daily Mail, ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, με φόντο την ιστορική έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ και την διαμάχη του Βαγγέλη Μαρινάκη με το δημοτικό συμβούλιο

της πόλης.

Το δημοτικό συμβούλιο πρότεινε να πληρώσει η Φόρεστ 250 εκατ. λίρες για να παραχωρηθεί το City Ground για τα επόμενα 250 χρόνια. Πρόκειται όμως για αύξηση της τάξης του 500% σε σχέση με τα χρήματα που πληρώνει η Φόρεστ σήμερα.

Έτσι και ενώ έχουν ξεκινήσει οι μελέτες και η προεργασία για την αύξηση της χωρητιότητας της έδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε την απόφαση για την δημιουργία γηπέδου για όλες τις χρήσης σε άλλο χώρο, χωρητικότητας 50.000 και με υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο και εγκαταστάσεις για την Ακαδημία.

«Θα είναι δύσκολο να φύγεις από το City Ground, αλλά σε μια εποχή που οι ροές εσόδων υπαγορεύουν την επιτυχία στον αγωνιστικό χώρο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μετακόμιση σε μια μεγαλύτερη εγκατάσταση θα θέσει τον σύλλογο στον σωστό δρόμο. Τα τελευταία 10 χρόνια, η πόλη του Νότιγχαμ δεν είχε την εμπιστοσύνη και τις φιλοδοξίες των άλλων μεγάλων περιφερειακών πόλεων του Μάντσεστερ και του Μπέρμιγχαμ», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μάλιστα το συμβούλιο της κομητείας του Νοτιγχαμσάιρ επιβεβαίωσε ότι η Φόρεστ ενδιαφέρεται για έκταση στο Τότον ως εναλλακτική τοποθεσία του σταδίου.

Η τοπική αρχή, υπό την ηγεσία των Συντηρητικών μόλις υπέγραψε ένα «μνημόνιο συνεννόησης» με τη Φόρεστ, το οποίο σύμφωνα με το συμβούλιο θα υποστηρίξει τις φιλοδοξίες του συλλόγου για «νέα προπονητική υποδομή και γήπεδα».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έκπληξη πάλι από τον Μεντιλίμπαρ για τους παίκτες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ – Κοιταζόντουσαν στην ομιλία του

Ολυμπιακός: Οι όμιλοι του Europa League και το πρόβλημα του Champions League – Γιατί ο Ολυμπιακός έχει ακόμα την καλύτερη επιλογή

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα