Άρης – ΠΑΟΚ όλο το πρωτάθλημα! Kαι πέρσι στο «Βικελίδης» κρίθηκε!

Άρης – ΠΑΟΚ: Πέρσι η ΑΕΚ πέρασε και το σήκωσε. Φέτος πρέπει να το κάνει και ο ΠΑΟΚ για να το σηκώσει. Το Χαριλάου και ο Άρης βγάζουν τον πρωταθλητή.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται στην Super League. Πέρσι, ήταν προτελευταία αγωνιστική όταν η ΑΕΚ

πέρασε με ανατροπή από το «Βικελίδης» την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός έχανε στο «Καραϊσκάκης».

Και φέτος ο πρωταθλητής θα βγει στο Χαριλάου και ο Άρης που το Sportime το είχε προβλέψει μήνες πριν, θα «αποφασίσει» που θα πάει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ που είδαμε στο «Καραϊσκάκης» δεν μπορεί να το πάρει, ο ΠΑΟΚ που είδαμε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν μπορεί να το χάσει. Αλλά την τελευταία αγωνιστική δεν παίζουν μεταξύ τους οι δύο δικέφαλοι!

Το Άρης – ΠΑΟΚ της Κυριακής είναι όλη η χρονιά και όλα τα λεφτά, αφού το ΑΕΚΛαμία λογικά έχει τελειώσει πριν αρχίσει. Ενδεχομένως και οι φίλοι της Ένωσης το Άρης – ΠΑΟΚ θα δουν!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού στη Τούμπα, ο Ολυμπιακός της ΑΕΚ και πλέον στο +2 ο δικέφαλος του βορρά που ομως δεν του αρκεί η ισοπαλία αφού δεν έχει την ισοβαθμία έναντι της Ένωσης.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το πρωτάθλημα στο ντέρμπι της Θεσσαλονικής απέναντι στην ομάδα που φέτος όχι μόνο δεν την έχει κερδίσει ποτέ, αλλά σε τρία παιχνίδια έχει πάρει μόλις έναν βαθμό! Μια ισοπαλία στη Τούμπα στην κανονική διάρκεια, ήττα στο Βικελίδης στον δεύτερο γύρο, ήττα και στην Τούμπα στα play off.

Και στον Άρη μετά την ολοκλήρωση των δύο παιχνιδιών σε Τούμπα και Φάληρο, στο πούλμαν της επιστροφής, ήταν ξεκάθαροι. Δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Τους ενδιαφέρει να μην το πάρει ο ΠΑΟΚ. Νέτα σκέτα.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα