Survivor 15/5: Οριστικό spoiler στη Live μετάδοση για την 4η ασυλία

Survivor 15/5: Η 19η εβδομάδα του Survivor συνεχίζεται δυναμικά με τις αναμετρήσεις-μιξ Ελλάδας-Τουρκίας, με τους Μπλε να έχουν κάνει το 3/3. Ποιοι θα πάρουν την 4η και τελευταία ασυλία; Μαχητές ή Διάσημοι;

Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ έχει μετατραπεί σε ένα άτυπο Survivor Ελλάδα-Τουρκία σε μία προσπάθεια να ανέβει στην τηλεθέαση και μετά από τις τρεις νίκες των Μπλε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα.

Τα νεύρα είναι

τεντωμένα στην τελευταία ασυλία και η Κατερίνα Δαλάκα βγαίνει μπροστά, με την ομάδα της να ψάχνει τη δική της απάντηση. Ειδικότερα, αφού όλες οι ασυλίες χάνονται στον… πόντο μετά από τρομερά ντέρμπι.

Η Σταυρούλα αποχώρησε με τρομερή συγκίνηση, όμως αυτό δεν φάνηκε να επηρεάζει τους Μπλε, παίρνοντας τη μία νίκη μετά την άλλη. Ουσιαστικά έχουν μείνει χωρίς Ελληνίδα παίκτρια, με τη Δώρα και τη Δαλάκα να είναι στην αντίπερα όχθη.

Εννοείται πως ήδη σας έχω δώσει το οριστικό Spoiler σχετικά με το ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία.

Παράλληλα, σας έχω πει ποιος θα είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Survivor 15/5: Το Live το τιμημένο

Η πιο ανατρεπτική Live μετάδοση συνεχίζεται με τσίτα τα γκάζια! Με σχολιασμό, βιντεάκια από τους στίβους μάχης και φυσικά απολαυστικά σχόλια από Twitter.

Eσείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθίσετε αναπαυτικά στον καναπέ, να χαλαρώσετε, να πάρετε μαζί σας όλα τα… συμπαρομαρτούντα (πίτσες, πατατάκια, ποπ κορν, σοκολάτες, μπύρες) και να παρακολουθήσετε από κοινού το Survivor από την τηλεόραση και το smartphone σας. Φυσικά, συντονιστείτε και για περισσότερα survivor spoiler.

Το ξέρετε εξάλλου ότι είμαστε η καλύτερη παρέα! Υπομονή μέχρι ο Γιωργάρας ο Λιανός να δώσει το εναρκτήριο σφύριγμα και να απολαύσουμε τα runs.

Αρχίζει το ματσάκι

Yunus (Κόκκινοι) VS Ντάνιελ (Μπλε)

1-0! Το σκορ στο αγώνισμα της 4ης ασυλίας ανοίγουν οι Κόκκινοι!

Δώρα (Κόκκινοι) VS Seda (Μπλε)

2-0! Καλό ξεκίνημα για τους Κόκκινους, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα