Famagusta επόμενα επεισόδια: Ο Μάικλ μαθαίνει ποια είναι η βιολογική του μάνα

Famagusta επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Famagusta, εκεί όπου η αγωνία κορυφώνεται.

Η σειρά του Mega έχει ξεκινήσει δυναμικά και συνεχίζει με ανάλογο τρόπο, «σαρώνοντας» στην τηλεθέαση αν και έχει μεγάλο ανταγωνισμό.

Famagusta επόμενα επεισόδια: Ο Μάικλ μαθαίνει ποια είναι η βιολογική του μάνα

Ο Μάικλ έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη αποκάλυψη της ζωής του. Ο δημοσιογράφος, έχει έρθει πολύ κοντά στη Χριστίνα, μετά τη συνέντευξη που της έχει πάρει, εντοπίζοντας έτσι μία λεπτομέρεια στην αφήγησή της και

η οποία πρόκειται να ανατρέψει τα πάντα.

Αρχικά, έχει μία συνάντηση με τη θετή του μητέρα τη Σοφία, σε μία προσπάθεια να τα ξαναβρεί μαζί της ώστε να μπορέσει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υιοθεσία του.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, της εκμυστηρεύεται κάτι που θα την αναστατώσει, δηλαδή πως έχει συμπαθήσει ιδιαίτερα τόσο τη Χριστίνα, όσο και και ολόκληρη την οικογένεια Σέκερη. Μέσα της γνωρίζει πως ο γιος της βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική αποκάλυψη, κάτι που θα την απομακρύνει από τον ίδιο.

Κατά τη διάρκεια του μοντάζ της συνέντευξης, ο Μάικλ παρατηρεί κάτι το οποίο δεν είχε καταλάβει. Πρόκειται για τη στιγμή που η Χριστίνα περιγράφει με μεγάλο πόνο πως έχασε το μόλις τριών μηνών αγοράκι της, το οποίο είχε ένα σημάδι στο μπράτσο του. Το ίδιο μάλιστα είχε και ο πατέρας του.

Μετά από αυτή τη φράση, ο Μάικλ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και συνειδητοποιεί τη σκληρή πραγματικότητα, πως είναι δηλαδή ο γιος της Χριστίνας.

Η αποκάλυψη αυτή θα φέρει πολλές εξελίξεις, με τον ίδιο να ετοιμάζεται να το πει στους βιολογικούς του γονείς και να βάλει τέλος στο δράμα που κρατάει 50 περίπου χρόνια.

Για όλες τις εξελίξεις από την Famagusta αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Famagusta επόμενα επεισόδια: Η Ιφιγένεια σε απόγνωση!

Eurovision 2024: Η Μαρία Σολωμού στηρίζει Αλευρά και Καλούτα- Ας το σχολίαζαν καλύτερα οι έξυπνοι

Σασμός επόμενα επεισόδια: Πάνε να κάψουν ζωντανό τον Αστέρη

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα