Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής (17/05)

Αναλυτικά:Κριός

Σήμερα υπάρχει η θέση του Ερμή σε γωνία με τον 2ο σου και τον Πλούτωνα σε γωνία με τον 11ο σου στον αστρολογικό χάρτη, προκαλώντας έντονη προσοχή στα οικονομικά. Μπορεί να νιώθεις υπερβολικά καχύποπτος ή να πιστεύεις ότι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την οικονομική σου κατάσταση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις με φίλους και γνωστούς. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στις επιχειρηματικές προσπάθειες λόγω της αποφασιστικότητάς σου και της αντίστασής σου να αλλάξεις άποψη. Καλό είναι να εξετάσεις προσεκτικά τα σχέδια και τις επενδύσεις σου χωρίς να βιαστείς. Επιπλέον,

η αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Κρόνου μπορεί να προκαλέσει αίσθηση ανικανοποίησης, μοναξιάς και ανησυχίας για την υγεία.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα θα είναι ασυνήθιστη, καθώς ο Ερμής στον 1ο σου θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον 10ο σου, ενώ παράλληλα η Σελήνη στον 5ο σου θα αντιμετωπίζει αντίθεση από τον Κρόνο προς τις μεσημβρινές ώρες. Στον χώρο της εργασίας, ενδέχεται να νιώσεις πίεση από άτομα με ανώτερη θέση από εσένα, που θα επιχειρήσουν να επηρεάσουν τις σκέψεις σου καταστρέφοντας τη δική σου αυτονομία. Από τη μεριά σου, ενδέχεται να είσαι ανήσυχος και επιμονόβουλος, ακόμα και από τη σκέψη ότι μπορεί να επιβληθείς από κάποιον άλλον. Το βράδυ, η διάθεσή σου θα βελτιωθεί με τη θετική επίδραση του τριγώνου μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ερωτικής, ρομαντικής και συντροφικής διάθεσης.

Δίδυμος

Η σημερινή ημέρα φαίνεται να είναι δύσκολη, καθώς ο Ερμής στον 12ο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον 9ο σου, ενώ ταυτόχρονα η Σελήνη στον 4ο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον 10ο σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πεσιμιστικές και εγωιστικές σκέψεις, καθώς και σε έντονα αρνητικά συναισθήματα όπως φόβο, εμμονή και ανασφάλεια. Μπορείς να βρεθείς να σκέφτεσαι σενάρια εκδίκησης και αντεκδίκησης, καθώς και να εμπλακείς σε παράνομες δραστηριότητες, οπότε είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός. Τα προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά την οικογένειά σου και το σπίτι, και μπορείς να νιώσεις μοναξιά και απόρριψη. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διαχειριστείς τα συναισθηματικά σου φορτία με προσοχή και επιμονή.

Καρκίνος

Με το τετράγωνο του Ερμή στον 11ο σου με τον Πλούτωνα στον 8ο σου, μπορεί να εμφανίσεις εγωιστική συμπεριφορά προς φίλους σου, εμμένοντας σε απόψεις που μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις. Στις συζητήσεις, ενδέχεται να εκφράζεις τις απόψεις σου με απόλυτο τρόπο, χωρίς ανοχή, που μπορεί να οδηγήσει σε διαφωνίες. Παρόλο που θεωρείς ότι εκφράζεις ελεύθερα τη γνώμη σου, μπορεί να υιοθετήσεις ένα αυταρχικό στυλ, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου με φίλους και γνωστούς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια υποστήριξης από ανθρώπους που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Επιπλέον, με την αντίθεση της Σελήνης στον 3ο σου με τον Κρόνο στον 9ο σου, μια νομική υπόθεση ενδέχεται να έχει αργή πρόοδο.

Λέων

Με το τετράγωνο του Ερμή στον 10ο σου με τον Πλούτωνα στον 7ο σου, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις προβλήματα στον εργασιακό σου χώρο λόγω ορισμένων συνεργατών. Μπορεί να πιέσουν για να επιβάλουν τις απόψεις τους, αγνοώντας τις δικές σου και δημιουργώντας ένα ατμόσφαιρα ανταγωνισμού. Ίσως και εσύ να αντιδράσεις με παρόμοιο τρόπο, καθιστώντας δύσκολη την επίτευξη συνεργατικών λύσεων. Στον αισθηματικό τομέα, ο/η σύντροφός σου μπορεί να προσπαθήσει να σε επηρεάσει με διάφορους τρόπους, προκαλώντας αντιδράσεις από την πλευρά σου. Επιπλέον, με την αντίθεση της Σελήνης στον 2ο σου με τον Κρόνο από τον 8ο σου, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις οικονομικά προβλήματα, όπως καθυστερήσεις στην πληρωμή ή προβλήματα με τα οικονομικά του/η συντρόφου σου.

Παρθένος

Αν βρίσκεσαι εν μέσω μιας δίκης ή γενικότερα μιας νομικής διαδικασίας, η σημερινή ημέρα με το τετράγωνο του Ερμή από τον 9ο σου με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου μπορεί να φέρει αρκετά προβλήματα. Παρά την τάση σου να εμβαθύνεις και να αναλύεις τις απόψεις σου, ενδέχεται να τις εκφράσεις με επιβλητικό τρόπο, χωρίς διπλωματία. Επιπλέον, με τη Σελήνη στον 1ο σου που αντιμετωπίζει αντίθεση από τον Κρόνο στον 7ο σου, μπορεί να αναγκαστείς να καταπιέσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες λόγω των υποχρεώσεων στον επαγγελματικό και προσωπικό σου βίο. Ο/Η σύντροφός σου ενδέχεται να είναι επικριτικός/ή και αυστηρός/ή, προκαλώντας συναισθηματική απόσταση.

Ζυγός

Με τον Ερμή στον 8ο σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 5ο σου, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Θα νιώθεις έντονα αρνητικά συναισθήματα, φόβο, εμμονή και ανασφάλεια, με πεσιμιστικές σκέψεις και σενάρια να κυριαρχούν, χωρίς να προσφέρουν κάτι θετικό. Προβλήματα ενδέχεται να παρουσιαστούν και με τα παιδιά σου, που με πλάγιους και έμμεσους τρόπους ενδέχεται να προσπαθήσουν να επιβάλουν τις εγωιστικές τους συμπεριφορές. Οικονομικά, θα αισθάνεσαι πιεσμένος και μπορεί να βρεθείς σε αδιέξοδο. Με τη Σελήνη στον 12ο σου να σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από τον 6ο σου, μπορεί να νιώθεις μοναξιά και εγκατάλειψη, με την ενέργειά σου να αποδυναμώνεται.

Σκορπιός

Παρότι η Σελήνη στον 11ο σου σου προσφέρει καλή κοινωνική διάθεση, η αντίθεσή της με τον Κρόνο από τον 5ο σου μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στην υλοποίηση συναντήσεων και σχεδίων. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή από τον 7ο σου με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σου με τον/τη σύντροφό σου και την οικογένειά σου. Αποφεύγετε να μοιραστείτε σκέψεις και γεγονότα που αφορούν τους γονείς σου, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας. Πρόσεξε, καθώς ενδέχεται να επηρεαστείς από εγωιστικές συμπεριφορές χωρίς να το συνειδητοποιείς, προσπαθώντας να επιβάλεις τις απόψεις και τη γνώμη σου, με αποτέλεσμα να διακυβευθεί η σχέση σας. Προβλήματα είναι πιθανό να παρουσιαστούν επίσης και με συνεργάτες.

Τοξότης

Αν και εστιάζεις στην επαγγελματική σου δραστηριότητα με τη Σελήνη στον 10ο σου, η αντίθεσή της με τον Κρόνο από τον 4ο σου μπορεί να σε βάλει σε δύσκολη θέση, με πιθανές επιπτώσεις στην απόδοσή σου στην εργασία. Προβλήματα που αντιμετωπίζεις στο σπίτι μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογική σου κατάσταση και να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζεσαι. Επίσης, με τον Ερμή στον 6ο σου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου, μπορεί να επιμένεις στις απόψεις σου με πείσμα, παρά τις αντιδράσεις των άλλων. Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να είσαι ευέλικτος και να λαμβάνεις υπόψη τις απόψεις των άλλων για να αποφύγεις δυσαρέσκειες και συγκρούσεις με συναδέλφους, υφιστάμενους και προϊσταμένους. Τέλος, να δίνεις προσοχή στην υγεία σου, κυρίως στην ψυχική σου ευεξία.

Αιγόκερως

Απόφυγε να επιχειρήσεις να ελέγξεις τα παιδιά σου μέσω των οικονομικών τους. Αν και μπορεί να μην συμφωνείς με τις απόψεις και τις επιλογές τους, ο εκβιασμός και οι απειλές δεν είναι οι κατάλληλοι τρόποι να τα επιλύσεις. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή ώστε να μην επιβάλλεις την οικονομική σου εξουσία στον ερωτικό σου σύντροφο, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αντιδράσεις από την πλευρά του/της. Με τη Σελήνη στον 9ο σου σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον 3ο σου, είναι πιθανό να έχεις συντηρητική στάση και συμπεριφορά, ενώ ορισμένες συναντήσεις ή μετακινήσεις σου ενδέχεται να αναβληθούν ή να καθυστερήσουν.

Υδροχόος

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός/ή με την τάση σου να θέλεις να ελέγχεις τους πάντες και τα πάντα με εξουσιαστικό και επιβλητικό τρόπο. Αυτή η στάση μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις και προβληματικές καταστάσεις στο περιβάλλον σου. Ένα βήμα πίσω, με λιγότερη επιβολή και περισσότερη ευελιξία, μπορεί να συμβάλει στην αποφυγή άγχους και εκνευρισμών. Όσον αφορά την τάση σου προς τη φιλαργυρία λόγω της θέσης της Σελήνης, είναι σημαντικό να διαχειρίζεσαι προσεκτικά τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

Ιχθύς

Η θέση της Σελήνης στον 7ο σου δίνει έμφαση στην εξάρτησή σου από τους άλλους και στις σχέσεις σου. Ωστόσο, η αντίθεση με τον Κρόνο από τον 1ο σου μπορεί να δημιουργήσει επικριτική συμπεριφορά και ανασφάλειες. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις αυτές τις ανασφάλειες και να προσπαθήσεις να μην ψυχραίνεις τους γύρω σου, ειδικά τον/την σύντροφό σου. Όσον αφορά το τετράγωνο του Ερμή στον 3ο σου με τον Πλούτωνα στον 12ο σου, προσπάθησε να είσαι πιο ανοιχτός/ή στις συζητήσεις και να μην επιβάλλεις τις απόψεις σου με ψυχολογικά παιχνίδια ή εκβιασμούς. Αντί για αυτό, εστίασε στη μελέτη και έρευνα θεμάτων που σε ενδιαφέρουν εσωτερικά, προσπαθώντας να αντιμετωπίσεις τις εσωτερικές σου συγκρούσεις και φόβους.

Keywords
Τυχαία Θέματα