Ρώμη: Σαμπαλένκα-Σφιόντεκ και πάλι τελικό! (vid)

Οι δύο κορυφαίες τενίστριες στο tour, Ίγκα Σφιόντεκ και Αρίνα Σαμπαλένκα, θα διεκδικήσουν και τον τελευταίο μεγάλο τίτλο πριν το δεύτερο Grand Slam της σεζόν που ξεκινάει σε 9 μέρες στο Παρίσι.

Μετά την ελεγχόμενη νίκη της Σφιόντεκ επί της Γκοφ στον 1ο ημιτελικό της Πέμπτης, η Αρίνα Σαμπαλένκα συνέχισε το απόλυτο σερί της κόντρα στην υπερφορμαρισμένη Ντάνιελ Κόλινς και με 7-5, 6-2 επί της Αμερικανίδας, σφράγισε την τιτανομαχία στον τελικό του Internazionali BNL d’Italia.

Σαμπαλένκα και Σφιόντεκ θα αναμετρηθούν ξανά, λίγες μέρες

μετά τον συγκλονιστικό τους τελικό στο Mutua Madrid Open όπου η Πολωνή έσωσε τρία Championships points της Λευκορωσίδας και κατέκτησε τον τίτλο.

Blasting her way into her first Rome final

The World No.2 @SabalenkaA cements her place in the final with a straight sets win!#IBI24 pic.twitter.com/GaJBLFdKdB

wta (@WTA) May 16, 2024

“Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στον πρώτο μου τελικό στη Ρώμη. Νομίζω ότι έκανα ένα εξαιρετικό παιχνίδι σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενη με τη νίκη μου, ειδικά στα δύο σετ, κόντρα στη Ντανιέλ” είπε η Σαμπαλένκα αμέσως μετά.

Η 26χρονη, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε τέσσερα breaks έναντι ενός της Κόλινς και ολοκλήρωσε τη νίκη της μετά από 1 ώρα και 25 λεπτά αγώνα.

Ο τελικός της Ρώμης το Σάββατο θα είναι το 11ο ραντεβού ανάμεσα σε Σφιόντεκ και Σαμπαλένκα, με την Πολωνή να προηγείται 7-3 στις νίκες.

"It's a dream tournament to win."@SabalenkaA could make that dream a reality soon! #IBI24 pic.twitter.com/Ds5n1sHZiC

wta (@WTA) May 16, 2024

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ρώμη: Σαμπαλένκα-Σφιόντεκ και πάλι τελικό! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα