Πινγκ Πονγκ: Τα μπαράζ κρίνουν το Σαββατοκύριακο δύο θέσεις στην Α1 ανδρών και δύο ανόδους στην Α2 γυναικών της επόμενης χρονιάς

Το μεγαλύτερο μέρος τους θα διεξαχθεί στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θ’ αφορά στην Α1-Α2 κατηγορία ανδρών, καθώς και τη Β’ Εθνική γυναικών. Τα μπαράζ δεν γίνονται στην ολοκληρωμένη μορφή τους, καθώς έχει αναβληθεί για τις 22-23/06 η αντίστοιχη διαδικασία στη Β’ Εθνική ανδρών, ωστόσο υπόσχονται συναρπαστικές στιγμές οι αγώνες για δύο θέσεις στην Α1 ανδρών και δύο στην Α2 γυναικών της επόμενης χρονιάς. Δυστυχώς, θ’ αποτελέσουν τυπική διαδικασία τα μπαράζ της Α1-Α2 κατηγορίας γυναικών. Είχαν οριστεί για τη Θεσσαλονίκη

με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων, αλλά οι δύο αθηναϊκές ακύρωσαν τη συμμετοχή τους κι έτσι θα γίνει τυπικά μόνο ένα ματς στο προπονητήριο της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης. Το κανάλι gre78.tv στο youtube, που λειτουργεί ο Όμιλος KOUSgroup, μεγάλος χορηγός της ΕΦΟΕπΑ στη WEB TV, θα καλύψει και αυτή τη διοργάνωση στο ΣΕΦ. Θα έχει δύο live σε κάθε ωράριο της Α1-Α2 ανδρών και βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων στην αίθουσα. .

Στα μπαράζ των μεγαλύτερων κατηγοριών των ανδρών συμμετέχουν ο ΑΟ Ταταύλα με την 6η θέση από το πρωτάθλημα της Α1, ο Άρης Νικαίας (7η θέση), ο ΔΑΟ Ταύρου (που είχε πάρει τη 2η θέση στην Α2) και ο ΓΑΣ Ελευσίς (3η θέση). Θ’ αναμετρηθούν με το σύστημα ένας προς όλους και οι δύο πρώτοι θα μετάσχουν τη νέα σεζόν στην Α1 κατηγορία.

Το πρόγραμμα του διημέρου:

Το Σάββατο στις 11:00

ΑΟ Ταταύλα-ΔΑΟ Ταύρου

Άρης Νικαίας-ΓΑΣ Ελευσίς

Το Σάββατο στις 14:00

ΑΟ Ταταύλα-Άρης Νικαίας

ΔΑΟ Ταύρου-ΓΑΣ Ελευσίς

Την Κυριακή στις 10:00

ΑΟ Ταταύλα-ΓΑΣ Ελευσίς

Άρης Νικαίας-ΔΑΟ Ταύρου

Στα αντίστοιχα ματς για την Α1-Α2 γυναικών θ’ αγωνίζονταν η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, ο ΑΣΕΑ Καβάλας (με την 6η και την 7η θέση αντίστοιχα στην κορυφαία κατηγορία), το ΠΚΔ Ταύρου και ο ΑΟ Ταταύλα (τερμάτισαν στη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα της Α2). Τα Ταταύλα απέσυραν τη συμμετοχή τους πριν από την κλήρωση, το ΠΚΔΤ έκανε το ίδιο μετά την κλήρωση κι έτσι έμειναν μόνο οι δύο ομάδες της Βόρειας Ελλάδας. ΧΑΝΘ και Καβάλα θα δώσουν αγώνα μεταξύ τους αύριο Σάββατο στις 14:00 στο γυμναστήριο της πρώτης, απλά για την 1η θέση στα μπαράζ. Παραμένουν και οι δύο στην Α1 κατηγορία, όπως θα είναι στην Α2 του χρόνου και το ΠΚΔΤ με τα Ταταύλα.

Στα μπαράζ ανόδου για την Α2 γυναικών οι ομάδες είναι 6. Προέρχονται από τρεις Περιφέρειες της Β’ Εθνικής και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Στο 1ο γκρουπ μετέχουν οι Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών, ο ΑΟ Καρέα και ο ΑΟ Προφήτη Ηλία Πειραιά, στον 2ο το Ηράκλειο 2001, ο ΑΣ Πέρα Θεσσαλονίκης και η ΑΕΚ Πατρών. Μετά από «πουλ» οι δύο πρώτες ομάδες των γκρουπ θα συναντηθούν την Κυριακή σε χιαστί ματς. Οι νικητές των ημιτελικών θα εξασφαλίσουν την προαγωγή στην Α2 και αργότερα θα γίνει και ο τελικός.

Το πρόγραμμα στους δύο ομίλους:

Το Σάββατο στις 11:00

Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών-Προφήτης Ηλία Πειραιά

Ηράκλειο 2001-ΑΕΚ Πατρών

Το Σάββατο στις 14:00

Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών-ΑΟ Καρέα

Ηράκλειο 2001-Πέρα Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο στις 17:00

ΑΟ Καρέα-Προφήτης Ηλία Πειραιά

Πέρα Θεσσαλονίκης-ΑΕΚ Πατρών

Την Κυριακή οι χιαστί ημιτελικοί θα γίνουν στις 10:00 και ο τελικός ακολουθεί στις 13:00. Στους άνδρες, από τη στιγμή που έχει αναβληθεί για τον επόμενο μήνα η αντίστοιχη διαδικασία της Β’ Εθνικής, μετατέθηκαν για αργότερα και τα προμπαράζ της Β’ Εθνικής Λοιπής Χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα