Άρης: Ξεκαθαρίζει αύριο για Βέλεθ και Τζούρασεκ

Την τελευταία μέρα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (19/5) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League, θα ξεκαθαρίσει, αν οι Νέβεν Τζούρασεκ και Φραν Βέλεθ είναι διαθέσιμοι, ώστε να μπορεί να τους συμπεριλάβει ο Άκης Μάντζιος στην αποστολή της ομάδας. Και οι δύο είναι καλύτερα, όμως, δεν είναι 100% σίγουρο ακόμη ότι θα είναι έτοιμοι για το κλάσικο.

Ο Τζούρασεκ

ταλαιπωρήθηκε επί μέρες από πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ ο Βέλεθ από σοβαρή ενόχληση στον αυχένα. Ειδικά ο δεύτερος έφτασε στην Ισπανία, για να επισκεφθεί τον προσωπικό του γιατρό εκεί, να τον κουράρει. Και οι δύο χθες ανέβασαν ρυθμούς στην προπόνηση και συμμετείχαν σε μέρος του προγράμματος, όπως συνέβη και σήμερα (17/5). Ο προπονητής τους, όμως, αύριο θα γνωρίζει με βεβαιότητα, αν μπορεί να τους υπολογίζει ή όχι για την αναμέτρηση με τους “ασπρόμαυρους”.

Κατά τα άλλα, η προπόνηση της ομάδας έγινε σήμερα το πρωί στο “Δασυγένειο”. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής. Αύριο, με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας.

Την προπόνηση αυτή, μάλιστα, αναμένεται να παρακολουθήσει διά ζώσης και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης είναι από σήμερα (17/5) στη Θεσσαλονίκη και έχει προγραμματίσει να βρεθεί κοντά στην ομάδα μια ημέρα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ώστε να συνομιλήσει με τους παίκτες, αλλά και το τεχνικό επιτελείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα